Tårtdekoration rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för februari 2019, uppdaterade och godkända.
39 kr fast fraktpris på alla beställningar hos Tårtdekoration
Visa erbjudande
Använd 349 gånger
Villkor
Få ditt foto på en tårta hos Tårtdekoration
Visa erbjudande
Använd 78 gånger
Villkor
Tårtdekoration rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Tårtdekoration Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Tårtdekoration!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Tårtdekoration – Sätt guldkant på kalaset

"Ja må hen leva, ja må hen leva“, ord som ofta yttras med sådana välmenande känslor bakom, men som ibland visar sig vara till klen tröst när födelsedagsbarnet i fråga får fel typ av tårta och humöret försuras till sådan grad att festen är bortom räddning – gör om, gör rätt, som man brukar säga. Om du ämnar bjuda på en smaskig tårta under festliga omständigheter bör du alltid försöka vara mån om att få till den på alla sätt, hemligheten sitter oftast i detaljerna. Tårtdekoration är medvetna om detta och erbjuder de flesta sorters spexiga dekorationsobjekt att fullända vilken tårta som helst med. Du kan här hitta många olika ätbara bilder att addera till tårtan, med motiv från exempelvis: Nalle Puh, Spindelmannen och Hello Kitty.

Tårtdekoration – I samarbete med SkickaTarta.se

Det var för bara en handfull år sedan som Magnus Noord och Magnus Äng bestämde sig för att lämna trygghetens vagga och sikta på något som de trodde på. De hoppade därmed av sina fasta anställningar och bildade aktiebolaget Pastry Sweden AB, ett bolag som En dekoration i form av Peter Parkers alterego - Spindelmannen!skulle fokusera på att förena konditoribranschens ädla nycker med Internets obegränsade tillgänglighet. Sagt och gjort; idag är de vd respektive marknadschef för företagen SkickaTarta.se och Tårtdekoration.com. Tillsammans rymmer organisationerna utbredd kompetens och kännedom om områden som konditoribranschen och dess tillhörande hantverk, handel på både webben och i fysiska butiker liksom en utpräglad känsla för den delikata logistik som färskvaror kräver.

Egna bilder på bakverk

Följande webbutik vänder sig till såväl seriösa proffs som glada amatörer. Standardgrejerna finns naturligtvis där, vi snackar kristyr, pärlor, överdragsark och spännande kartonger som man kan ha tårtor i. Tårtdekoration erbjuder även ett rikligt sortiment av så kallade tårtbilder, det är tunna överdragsark gjorda i socker som föreställer ett motiv från till exempel en tecknad film eller en företagslogga. Unikt för denna verksamhet är att du kan skicka in din egen bild som de sedan återskapar i nämnda sockerskikt, denna skickas därefter till dig tillsammans med instruktioner på hur du använder den, förvaring etc.. Om du dessutom bor i Malmötrakten är du välkommen att hämta den hos dem personligen, utan fraktkostnader. Dessa är några av deras populäraste motiv och produkter:

 • Kristyrblommor
 • Monster High
 • Tårtljus
 • Glitter och strössel
 • Barbie
 • Disney-figurer

Gör ditt köp billigare med en rabattkod

 1. Avgör vilken rabattkod du vill använda.
 2. För att göra koden synlig klickar du på den.
 3. Detta innebär också att du omdirigeras till webbutiken.
 4. Där handlar du som du själv önskar.
 5. Gå till kassan när du är klar.
 6. Fyll i koden i fältet ämnat för just koder.
 7. Kontrollera att rabatten dras och klicka hem ordern.
 8. Hoppas det smakar med rabatterat bakverk.

Här ser du vad som gäller

Omdömen för Tårtdekoration

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer