Avast rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juli 2019, uppdaterade och godkända.
Spara pengar på virusskydd och internet security hos Avast
Gratis nedladdning av virusskydd hos Avast
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
25 %
25% rabatt på antivirusskydd hos Avast
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Skydd för både företag och privatpersoner

Söker man ett skydd för hemmadatorn, kontorslaptopen eller för sin webcam erbjuder Avast en snabb och säker lösning. Med deras antivirusskydd är man skyddad från attacker och hackerangrepp från obehöriga enheter. Med lösenord som samlas i ett smart moln och kontinuerliga uppdateringar av appar behöver man aldrig oroa sig för att surfa otryggt på internet. Med sina innovativa idéer och program hålls spionprogram och botar borta från den enhet man surfar på, vare sig det är en PC, Macbook, Android-telefon eller iPhone/iPad. 

Med Avast är man alltid skyddad.

Över 400 miljoner personer kan inte ha fel

Med över 400 miljoner användare runt om i världen kan Avast ses som en självklart ledare inom antivirusskydd och internetsäkerhets-branschen. Fler än 100 miljoner yttre hot och attacker mot iPads, iPhones, Android-telefoner och datorer (PC och Mac) stoppas med avancerad  teknik varje dag av företaget. Huvudkontoret befinner sig i Prag, Tjeckien och har kontor världen över, bland annat i USA, Kanada, Tyskland, Norge, Japan och Storbritannien. 

Kartan visar var Avast har sina kontor utspridda.

Redan 1988 startade Avast sin verksamhet med de tjeckiska forskarna Pavel Baudiš och EduardKučera satte igång med kampen om att skydda datorer världen över mot yttre hot och virus. I september 2016 blev företaget uppköpta av AVGTechnologies och sedan dess har de sålt produkter, paketlösningar och skydd till miljontals nöjda kunder världen runt. De har idag över 1000 anställda på olika platser på jorden som ständigt arbetar för att göra Avast ännu lite bättre.

Över 400 miljoner runt om i världen använder sig av Avasts tjänster.

Avancerade lösningar för en bekvämare vardag

Avast erbjuder avancerade metoder för gemene man som vill skydda sig själv och sin dator, mobil eller padda från yttre hot. Vid en antivirusprenumeration har man konstant skydd mot attacker och annat. Lösenord skrivs in utan problem och man har hela 30 dagars pengarna tillbaka-garanti om man inte skulle vara nöjd med köpet. 

Det finns olika möjligheter och priser i Avast webbshop. För en 1 års-prenumeration för 1 dator betalar man 749 kr, för 2 år kostar det 1399 kr och för 3 år är priset 20149 kr. Vill man däremot skydda hela familjens datorer kan man istället välja 3 eller fler datorer och på så sätt erhålla ett mycket humant pris för antivirusskyddet. Förutom antivirusskydd finns följande lösningar i butiken: 

 • SecureLineVPN
 • Lösenordssekretess
 • Cleanup Premium
 • Browser Cleanup
 • Premier
 • Ultimate-paket

Lösningar för varje person, smak och enhet finns hos Avast.

Avast i sociala kanaler

På bland annat Facebook, Youtube och Linkedin hittar man Avast. I sociala media delar de med sig av produktutbud, kampanjer och intressanta artiklar för den som gillar teknik och datorer. De har inget svenskt konto utan informationen som delar är på engelska. Det går även att hitta företaget på Twitter och Google+. Nedan ses ett exempel på en av Avast videos på Youtube där de visar hur deras tjänst fungerar.  


Betalning av antivirusskydd

Avast erbjuder både kostnadsfria tjänster och premiumprogram som man betalar med. Det finns många möjligheter när det är dags att betala. Dessa alternativ går att använda sig av vid checkout: 

 • Kreditkort (VISA, MasterCard)
 • PayPal
 • Faktura (Klarna)
 • Banköverföring

Väljer man det sistnämnda alternativet förnyas prenumerationen inte automatiskt när det löpt ut utan man måste själv kontakta Avast för att förnya sitt skydd. 

Enkel och smidig betalning.

Installation av tjänster och återbetalningar

Så snart man checkat ut och betalt får man en beställningsbekräftelse till sin mejladress. Efter att man betalt sin produkt eller laddat ner en gratisvara behöver man installera den på den enhet man använder. Vet man inte hur man ska göra kan man enkelt kontakta kundtjänst och få mer hjälp. Det går även att kontakta kundtjänst om man av någon anledning inte skulle vara nöjd med sin vara. Då kan man full återbetalning inom 30 dagar då Avast erbjuder alla sina kunder en månads nöjdhetsgaranti.

Få hjälp med installationer och funderingar.

Kundsupport på engelska

Skulle man vilja kontakta Avast och ställa en fråga om någonting ur sortimentet. Avast har ingen kundservice på svenska, men man kontakta dem på engelska eller något annat större språk.  För att ta kontakt med kundtjänst går man in under “Support” längst upp på sidan och klickar sig vidare där. Telefonnumret man ska knappa in för att få tag i kundsupport är +46 (0) 8 - 52 50 04 32.

Kontakta kundtjänst för support.

Antivirus till ett billigare pris? Ja  tack, varför inte!

 1. Välj ut den kod du helst vill använda när du handlar hos Avast. För att göra koden synlig klickar du på “Visa rabattkod”. Här kan du kopiera rabatten eller skriva ner den för att använda den i ett senare steg. 
 2. Klicka dig till Avasts webbshop och välj ut de varor du skulle vilja ha. Det du vill köpa lägger du i varukorgen. När du är klar tar du dig vidare till kassan
 3. Väl i kassan finns ett fält bredvid texten “Rabattkod”. Fältet finner du under produkterna till vänster. Lägg in koden här och tryck därefter på “Verkställ” så appliceras rabatten på köpet. 
 4. Stor grattis till att ha sparat pengar hos Avast!

Avasts rabattkoder skrivs in i rutan som är inringad.

Omdömen för Avast

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer