E-ville rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för februari 2019, uppdaterade och godkända.
Fri frakt vid köp över 500 kr hos E-ville
Visa erbjudande
Använd 392 gånger
Villkor
Upp till 60% rabatt på reasortimentet hos E-ville
Visa erbjudande
Använd 574 gånger
Villkor
E-ville rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till E-ville Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från E-ville!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

E-ville – Your e-shopping city

E-villes grundare, Ville MajanenDet finns butiker som valt att fokusera på en viss typ av produkter, sen finns det sådana som siktar på bredd i sitt sortiment. E-Ville tillhör definitivt den sista kategorin. Med sin bas i Hong Kong och ett engagerat driv från dess grundare, som innebär att inte bara att göra så mycket vinst som möjligt, men även att göra det under så trevliga former som möjligt – d.v.s. ställa upp för kunden i allra största mån. Deras utbud utgörs av det mesta mellan himmel och jord, här hittar du allt från Smartphones och surfplattor till radiostyrda fiskar och skyddsglasögon för hunden. Under parollen ”Your e-shopping city” garanterar E-ville såväl ett imponerande produktutbud som pressade priser och säkra betalsätt.

Ett resultat av klassiskt entreprenörskap

Man kan säga att det första fröet till vad som vi idag känner som E-ville såddes 2006 i Hong Kong. Grundaren tillika vd:n Ville Majanen befann sig nämligen där i samband med sina studier i företagsekonomi. Han köpte då, för en billig slant, en webbkamera som han var mycket nöjd med – och som han senare köpte ytterligare några exemplar av för att sälja vidare. Han lyckades till slut med detta och gick samtidigt med vinst på affären. Detta blev startskottet för vad som skulle komma att bli den Hong Kong-baserade webbutik vi idag känner som E-ville. Sedan dess har företaget bara vuxit i omfattning och sysselsätter idag ett 20-tal personer. Till dags dato har de haft över 3 miljoner besökare, bara i Finland!

Allt du kan drömma om

Efter en lång titt bland E-villes produktkategorier kan man tydligt konstatera att här finner man allt mellan himmel och jord. Inom kategorin Elektronik finner du till exempel USB-minnen, gamer-möss, bläckpatroner och routers, medan du i avdelning kallad ”För damer” bland annat kan fynda smycken, smink och korsetter. Vidare finner du mänger av praktiska ting för hemmet, bilen och partyt – eller vad sägs om badrumsvågar, felkodsläsare och maskeraddräkter? Vidare har E-ville ett så kallat stamkundsprogram vilket innebär att du tjänar poäng på alla dina köp samt om du bidrar med produktrecensioner och dylikt, dessa kan sedan använda för att handla med i butiken. Bland annat dessa produktkategorier finns hos E-ville:

 • Bilprodukter
 • Badrum
 • Fest
 • Smycken
 • Kläder
 • Surfplattor
 • Tv-spel
 • Kök

Använd en rabattkod, spara pengar hos E-ville

 1. Välj ut en av de rabattkoder vi har för E-ville. Ta en aktuell med bra rabatt.
 2. Klicka på värdekoden du vill använda för att synliggöra den och bli omdirigerad till webbutiken.
 3. Vi rekommenderar att du sparar koden, därefter är det fritt fram att e-shoppa på e-ville.
 4. När du har de varor du vill köpa i varukorgen går du till kassan. Där får du en sammanfattning över din beställning.
 5. I närheten av var totalsumman står utskriven finner du en text du kan klicka på för att få fram en ruta, där skriver du in din rabattkod.
 6. När koden är aktiverad kan du lugnt slutföra beställningen. Var därefter nöjd över att du sparat pengar med en rabattkod.

Här ser du exakt var du ska skriva in din rabattkod

Omdömen för E-ville

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer