Panda Security rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juli 2019, uppdaterade och godkända.
60 %
 • Endast hos Rabattkalas.se
60% rabatt på antivirus Panda Dome Essential hos Panda Security
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Testa Panda Security gratis i en månad hos Panda Security
50% rabatt på Panda Global Protection hos Panda Security
Hitta säkra lösningar för dator, mobil och surfplatta hos Panda Security
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
60 %
60% rabatt på hela sortimentet hos Panda Security
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
60 %
60% rabatt på Panda Global Protection hos Panda Security
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
50% rabatt på Panda Global Protection hos Panda Security
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
60 %
60% rabatt på Panda Global Protection hos Panda Security
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
70 %
70% rabatt på Panda Global Protection hos Panda Security
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
50% rabatt på utvalda produkter hos Panda Security
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
50% rabatt på utvalda produkter hos Panda Security
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
50% rabatt på Internet Security hos Panda Security
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
50% rabatt på Global Protection hos Panda Security
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
50% rabatt på Antivirus Pro hos Panda Security
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
55 %
55% rabatt på Panda Global Protection hos Panda Security
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
50% rabatt på Panda Security hos Panda Security
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
60 %
60% rabatt på Global Protection hos Panda Security
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
50% rabatt på Panda Gold Protection hos Panda Security
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
55 %
55% rabatt på Internet Security hos Panda Security
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Surfa säkert med Panda Security

Panda Security skyddar datorn från attacker, virus och program som gör skada. Företaget utvecklar ständigt lösningar för både privatpersoner och företag som är måna om säkerhet. Det är inte bara datorn som kan dra nytta av Panda Securítys tjänster utan även andra enheter som surfplattor och mobiler. Antivirusskyddet är molnbaserat vilket gör att det inte försämrar hastigheten på den enhet man använder.

Panda Security - både för hemmabruk och kontoret.

Globalt skydd med patenterad teknik

Baserat i Bilbao, Spanien har företaget riktat in sig och specialiserat sig på säkerhetslösningar online. Från början låg fokus på antivirusskydd men idag har de utvecklat sin tjänst till mycket mer än så. Panda Security erbjuder avancerade säkerhetslösningar för alla enheter som är uppkopplade till internet och allt går via ett så kallat moln, vilket innebär att programmen som skyddar är lätta och tar minimalt med plats, vilket i sin tur bidrar till att man kan surfa både snabbt och säkert utan att prestandan och hastigheten försämras. Tekniken TruPrevent, som företaget har patent på, blockerar virus och ser till att man kan surfa säkert både hemma och på jobbet. Tillsammans med modellen Collective Intelligence som enkelt och effektivt identifierar skadliga program skyddar dessa lösningar datorer, mobiler och surfplattor i över 80 länder världen över.

Alltid skyddad - oavsett var i världen du bor.

Säkerhetslösningar från Panda Security

För privatpersoner finns det tre olika antiviruspaket att välja på när det kommer till skydd. De paket som erbjuds är:

 • Grundläggande skydd
 • Avancerat skydd
 • Fullständigt skydd

Köper man ett grundläggande skydd skyddas alla ens enheter mot virus och andra hot. Man kan känna sig säker när man surfar på internet och slippa oroa sig över attacker eller lösenordstjuvar. Med det avancerade skyddet kan man även ladda ner och dela filer utan att någon utomstående får tag på informationen. Väljer man ett fullständigt skydd för sina enheter får man allt som de nämnda skydden erbjuder och man kan dessutom känna sig fullkomligt säker när man handlar och betalar varor online. Har man barn går det även att lägga in spärrar som gör att barnen skyddas från olämpliga och farliga webbsidor. Andra tjänster som erbjuds på pandasecurity.com är:

 • Fix & Protect Plan
 • Digital Home Plan
 • Panda Protection Complete Plan
 • Installations- och konfigurationsservice
 • Virusborttagningstjänst
 • Virusborttagnings- och optimeringstjänst
 • Kontroll och skydd för Android
 • Antivirusprogram för Mac OS X

Var skyddad oavsett om du betalar produkter online, laddar ner filer eller bara surfar på internet.

Anmälan till nyhetsbrev

Vill man prenumerera på Panda Securitys nyhetsbrev kan man anmäla sig som prenumerant i slutsteget innan man avslutar sin beställning. Under rutorna där kundinformation anges finns en liten box som går att klicka i där man tackar ja till att Panda Security skickar information om produktuppdateringar, erbjudanden och annat.

Video, bild och info i sociala medier

På sociala medier finner man pandan på flera håll. Facebook, Twitter och Youtube är några av de kanaler där Panda Security flitigt uppdaterar sina följare. Deras internationella Twitter-konto har över 37 000 följare, och man kan titta på över 2500 foton och videor samt läsa över 11 000 inlägg. Tycker man om att se på tutorials och information-videor finns det gott om det på deras Youtube-kanal. Bland annat kan man titta på videor där Panda Security tipsar om hur man på bästa sätt håller sig säker när man surfar på nätet.

Trygg betalning på enkelt sätt

När man ska betala sitt nya skydd eller program från Panda Security har man två olika valmöjligheter. Antingen går det att betala med kreditkort eller med PayPal. Vid betalning med kort knappar man in sitt kortnummer, utgångsdatum och säkerhetskod. Alla uppgifter som knappas in är naturligtvis skyddade och går inte att få tag på av obehöriga.

Vill man hellre betala med PayPal är även detta ett säkert alternativ. För att betala med PayPal behöver man ha upprättat ett konto dit ens bankkonto är kopplat. Allting krypteras och informationen som anges läcker inte ut. Pengarna överförs direkt och dras från det kontot som är kopplat till ens PayPal. Mer om dem kan man läsa här.

Aktiveringskod via mejl

När man gjort en köp hos Panda Security får man ett bekräftelsemejl skickat till sig. I mejlet finns en aktiveringskod som man sedan anger vid installering av produkten. För att få tillgång till produkten loggar man in på sitt Panda Security-konto och skriver in licensnyckeln eller aktiveringskoden. Under sitt konto kan man även förnya tjänster och uppgradera program.

En aktiveringskod skickas per mejl och sedan kan du börja använda dig av Pandas program och tjänster.

Makulering av köp

Skulle man vilja avsluta ett avtal med Panda Security efter att man köpt en tjänst eller produkt går detta att göra inom loppet av 30 dagar, räknat från den dag man slutförde köpet. Dock sker ingen återbetalning av support eller tekniska tjänster om tjänsten redan har utförts. Vill man makulera ett nyss utfört köp kan man ta kontakt med kundservice och uppge ordernummer, kundnummer, aktiveringskod och anledning till makulering.

Få svar på funderingar

Behöver man hjälp i sökandet av det perfekta skyddet för sin dator, mobil eller tablet kan man ta kontakt med Panda Securitys kundtjänst. Man når dem via denna länk eller genom att gå in på “Support” på hemsidan. Det går även att ringa dem på telefonnummer 01-088 855 62 för privatpersoner, och 08-505 532 00 för företagskunder. Det går också bra att mejla företaget genom deras kontaktformulär. Vill man sudda ut frågetecken på egen hand kan man i många fall läsa sig till svaret under "Vanliga frågor".

Läs dig till svaret under "vanliga frågor" eller kontakta kundtjänst.

Använd en rabattkod och skydda datorn

 1. Vill du ha rabatt på ditt köp av antivirusskydd kan du enkelt få det! Det enda du behöver göra att att kolla igenom de aktiva rabattkoderna som finns på Rabattkalas och sedan välja den du tycker ser bäst ut. Den rabattkod du vill använda klickar du på, och upp kommer en ruta där koden synliggörs.
 2. Kopiera rabattkoden eller skriv ner den på ett papper, och gå vidare till butikens hemsida.
 3. Här kan du nu välja vilket sorts skydd du vill ha. Det du valt behöver du bara klicka på, och sedan går du vidare till varukorgen.
 4. Här ser du information om vilka varor du valt samt detaljer om produkterna eller tjänsterna. I detta steg fyller du i kunddata och betalningsuppgifter. Under rutan för kundinformation finner du texten “Markera för att ange kupongkoden”, och här kan du fylla i din rabattkod.
 5. När du är klar kan du trycka på “Nästa” och slutföra beställningen.
 6. Så enkelt var det att spara pengar. Bra jobbat!

Så enkelt kopierar du in rabattkoden.

Omdömen för Panda Security

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer