Harman Audio rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juli 2019, uppdaterade och godkända.
Hitta billiga ljudprodukter hos Harman Audio
Fri frakt hos Harman Audio
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
10 %
10% rabatt på hela sortimentet hos Harman Audio
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt på ombygda produkter hos Harman Audio
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabatt på ombygda produkter hos Harman Audio
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Ljud för alla ändamål

Vill man förstärka upplevelsen av att se på film eller lyssna på musik kan man införskaffa en ljudanläggning eller ett par bra hörlurar. Harman designar och utformar produkter och lösningar för personer som vill implementera ett bättre ljud i sin vardag eller för företaget. Om man letar efter bilförstärkare finns även det i det stora sortimentet. Över 30 miljoner fordon kör omkring på vägarna med ljud från Harman Audio.

Ljudsystem för hemmet eller hörlurar för promenaden utomhus - allt inom ljus finns hos Harman Audio.

Jakten på det perfekta ljudet

Bakom Harman Audio står företaget Harman Kardon. Sidney Harman heter mannen som startade det hela. Sidney föddes i Montreal 1918 men växte upp i New York. Med en examen i fysik jobbade han från tidig ålder med ljud och för företag som specialiserade sig på den framväxande marknaden för ljudsystem för både privatpersoner och företag.

Genom många års arbete i denna miljö lärde han sig att det viktigaste inte var ett företagsperspektiv, utan att man istället skulle försöka sätta sig in i kunden sits och se till köparnas behov. Samtal med användare och experiment med modifierade ljudsystem i hans eget hem ledde till en gedigen kunskap som fick honom att ta sina idéer till en ny nivå. 1953 startade han, tillsammans med sin kompanjon Bernard Kardon, företaget Harman Kardon.

Firman stack ut från sina konkurrenter på grund av att de inte bara tillverkade nya produkter, utan också samlade olika teknikdelar och satte ihop dem till helt nya produkter. Dessutom lades mycket tid ner på att utforma en stilren design för varje produkt så att produkterna såg ut som moderna inredningsprodukter som kunde förgylla ett hem på fler än ett vis. Designen på produkterna samt de humana priserna gjorde snabbt Harman Kardon till ett omtyckt märke som man kunde se i alla slags hem - i lyxiga villors vardagsrum till små studentrum.

Stilren design hos Harman Audio.

1958 skrevs märket in i historieböckerna då de var först med att skapa Festival TA230 - världens första stereomottagare. Därmed blev företaget känt som företaget som tog stereoljudet till världen. Sidney och Kardon fortsatte att utmana branschen i många år och gick i pension först 2007 när han var 88 år gammal. Under sin tid som ledare av företaget hade han revolutionerat musikindustrin, hjälpt företaget framåt och även varit politiskt engagerad på så sätt att han var biträdande handelsminister i den amerikanska regeringen under Jimmy Carter. Vad är då resultatet av hans arbete? Jo, ett ledande företag som är världskänt för sin innovation och sitt utmärkta ljud.

Modern och överskådlig webbshop

Designen på Harman Audios hemsida återspeglar de moderna och högteknologiska produkterna som erbjuds i deras sortiment. Sajtens förstasida visar stora bilder av populära produkter från utbudet. Som besökare kan man både hitta inspiration och få en god överblick av de varor som säljs i butiken. Man kan också få idéer om hur man kan integrera tekniken i sitt eget hem genom att ta en titt på förstasidan. De högkvalitativa sakerna som säljs i shoppen kommer från märken så som:

 • JBL
 • Harman Kardon
 • AKG
 • Infinity

Hörlurar från AKG.

JBL och flera andra märken finns hos Harman Audio.

Produkterna som går att köpa i shoppen går att använda både i hemmet och utomhus. Hörlurar, hemmabiosystem, bärbara högtalare och handsfree-system går att hitta i flera olika modeller. De kategorier man hittar på hemsidan är:

 • Bärbart ljud
 • Hörlurar
 • Ljud för hemmet
 • Bilhögtalare

Under varje kategori finns filterfunktioner där man kan filtrera sin sökning efter prisklass, färg och varumärke. På så sätt blir det enklare att hitta just den produkt man söker. Det går också att sortera i bokstavsordning eller använda sökfältet uppe till höger.

Trådlös högtalare hos Harman Audio.

Outlet hos Harman Audio

I outleten hittar man produkter som byggts om och gjorts till nya. Teknikdelar från olika prylar sätts ihop och blir det helt nya högtalare, hörlurar och ljudsystem. Dessa produkter fungerar precis lika bra som splitter nya artiklar men säljs till ett billigare pris. Vill man göra ett fynd kan man gå in här och kika.

Nyhetsbrev helt gratis

Anmäler man sig till Harman Audios nyhetsbrev behöver man inte betala någonting. Man går in på deras hemsida, skrollar ner tills man nästan hamnat längst ner på sidan och fyller i sin mejladress i fältet som är placerat mitt på sidan. Efter att man skrivit in sin mejladress trycker man på “Fortsätt” och därefter är man prenumerant. Det går att avanmäla sig från nyhetsbrevet när man vill. Det gör man genom att följa länken för avregistrering i själva nyhetsbrevet. I nyhetsutskicket kan man förvänta sig att få ta del av kampanjer, erbjudanden, rabatter och andra nyheter före alla andra.

Betala med PayPal eller olika sorters kreditkort

Alla uppgifter som lämnas hos Harman Audio krypteras med 256 bitars-kryptering. Det är ett sätt för webbsidan att skydda sina kunder från att obehöriga ska komma åt ens privata uppgifter så som kontonummer eller kortnummer. Att sidan är säker visar också symbolen “Secured Site” som finns längst ner i webbutiken.

Vid betalning finns det två olika betalningsmetoder att välja mellan; PayPal och kreditkort. För att betala med PayPal ansluter man sitt bankkonto till PayPal och därefter kan man betala helt tryggt via mellanhanden. Vill man hellre betala med kreditkort kan man göra det så länge man har något av  följande kort:

 • VISA
 • Mastercard
 • American Express
 • Maestro

Gratis frakt med DPD

Harman Audio skickar paket till alla adresser i Sverige. Det kostar ingenting med frakten utan den bjuder de på. Man väljer själv om man vill ha beställningen skickad till sin hemadress eller en annan adress, till exempel ens jobbadress.

Beställningar tar normalt sett inte mer än 5 arbetsdagar, i de flesta fall går det snabbare än så. Så fort paketet är skickat får man en leveransbekräftelse till sin mejladress där man kan följa paketets resa från lager till postombud. DPD håller i leveransen och skickar alla paket till ens hemadress. Om paketet är för stort levereras det till ett postombud i närheten.

Harman Audio bjuder på returkostnaden

Från den dagen man har handlat hos Harman audio har man möjlighet att returnera sin vara inom 30 dagar. Detta innebär att om man av någon anledning inte skulle varan nöjd med det man köpt kan man returnera paketet utan att behöva ange någon särskild anledning. Man väljer själv om man vill byta varan mot en annan, eller om man önskar full återbetalning. Returen är gratis bortsett från om varan kostar under 400 kr - då tillkommer en fraktavgift på 69 kr.

För att utföra en retur är det bara att skicka iväg ett mejl till customer.support@harman.com och förklara att man har tänkt göra en retur så hjälper Harman Audio en vidare därifrån. Det är bra att uppge sitt ordernummer i mejlet, det gör processen mycket smidigare då man slipper mejla fram och tillbaka flera gånger. Det går givetvis också bra att ringa kundtjänst om man vill returnera något eller har frågor om returen.

Ta kontakt med kundservice

Harman Audio har en kundtjänst som mer än gärna hjälper till i situationer då frågor uppstår. Man kan ta kontakt på flera olika sätt, enklast är genom:

 • Chatten
 • Telefonlinjen (+46 108885364)
 • Kontaktformuläret

Kontaktformuläret hittar man här eller på hemsidan under “kontakt”. Där fyller man i namn, adress, e-post och vad meddelandet gäller. Väljer man att ringa går det bra att göra det måndag-fredag mellan kl. 09.00-18.00 eller lördag-söndag mellan kl. 13.00-18.00. Samma tider gäller för chatten som även den finns att nå under “kontakt” på se.harmanaudio.com. Då får man chatta direkt med en expert som snabbt kan svara på frågor om produkter, beställningar eller betalningar.

Kontakta kundtjänst för svar på frågor.

Få teknikprylarna billigare tack vare en rabattkod

 1. Med en rabattkod blir det betydligt billigare att handla teknikprylar. Se över de koder som finns på Rabattkalas och klicka på den som du helst skulle vilja använda.
 2. Läs igenom beskrivningen så att alla villkor gäller för det du vill köpa och gå sedan till butiken.
 3. Hos Harman Audio hittar du allt från hörlurar och högtalare till hemmabiosystem och bilförstärkare. Välj den produkt eller de produkter du vill köpa och till kassan. Var finns den då? Jo, uppe till höger under den lilla symbolen som ser ut som en shopping-påse.
 4. I kassan får man en översikt över det man lagt i varukorgen och vad summan slutar på. Under totalsumman till höger finns en ruta där det står “Ange en kupongkod+”. Lägg in rabattkoden där och tryck “Tillämpa”.
 5. Efter att koden är tillagd och du ser att summan har ändrats till en mindre så avslutar du beställningen. Du kommer snart få hem dina sprillans nya produkter. Hoppas du gillar dem! 
Omdömen för Harman Audio

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer