baressoshop.se

Baresso rabattkod

0 Baresso rabattkoder och 1 erbjudande för september 2017

1207 kr rabatt på rosa Tanglefree Straightener Brush hos Baresso
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 27 gånger
Baresso rabattkoder som löpt ut – Läs mer

Missa aldrig en rabattkod från Baresso!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt

Baresso expanderar i Stockholm och på nätet 

Baresso har med sin breda verksamhet, sina frisörsalonger och caféer, kommit att bli en självklar ingrediens i Stockholms miljö, likväl på nätet med ett sortiment av hårprodukter till försäljning online. Baresso Shops försäljning av hår- och skönhetsprodukter utgör därmed bara en del av den totala verksamheten. Företagsnamnet Ninmar Baresso Invest AB avslöjar företagets ursprung då det drivs av entreprenören och VD:n Ninmar Baresso. Med kunden, kvalitet och kreativitet i fokus är Baresso ett av Stockholms ledande företag när det kommer till hårvård. Barressos företagsfilosofi grundar sig på att vara en plats för avslappning i salong, café och online. Företaget vill expandera i vilket försäljningen av produkter på nätet kan ses som en del av Baressos modernisering och utökning.

Baresso - If you can imagine it ...

Baressos första kliv togs på 90-talet

Året var 1991 då Baresso intog marknaden för skönhet, hårvård och café. Den ena salongen har följt efter den andra och idag klassas Baresso som en hårvårdskedja. Den första salongen öppnades på Nybrogatan, i vilken tre andra butiker öppnades i Stockholm och en i Nyköping. Baresso Shops sortiment har likt klippningen följt de senaste trenderna genom åren med rätt varumärken och produkter för rätt look.

Ett hårresande sortiment hos Baresso Shop

Det märks att Baresso litar på sina kunder. Handplockade produkter för hårförlängning och löshår kan beställas och levereras direkt hem till dig från Baresso Shop. Skönhets- och hårvårdsprodukter för män och kvinnor, färg och toning, styling av hår med mousse, spray, conditioner och gel. Stylingsverktyg såsom platt- och locktång, trimmer och kam. Du kan handla efter pris i webbutiken samt navigera runt efter de olika kategorierna såsom Skönhetsvård, Hårdvård och Accessoarer. Några av följande varumärken finns till försäljning på Baresso Shop:

 • Wella
 • Rapunzel
 • GloMinerals
 • Nyx Cosmetics
 • essie
 • Redken
 • Matrix
 • L'Oréal Professionnel
 • Tigi
 • Goldwell

Handla med en rabattkod när du bestämmer dig för att unna ditt hår hos Baresso

 1. Välj en av rabattkoderna som passar dig och ditt hår från Rabattkalas rabattportal. Se till att koden inte avser förstagångskunder eller liknande utan är giltig för ditt köp.
 2. Efter att ha hittat en lämplig rabattkod klickar du på den och blir då omdirigerad till Baresso Shops egen hemsida.
 3. Anteckna eller notera den synliga koden på skärmen.
 4. På Baresso Shop väljer du produkter efter smak och tycke. Klicka på köp för att gå vidare till betalningen av dina varor.
 5. Klicka på Se översikt för att komma till varukorgen. Fyll i din rabattkod, eller som Baresso Shop kallar det förmånskod, i det tomma fältet till höger om dina varor och tryck sedan på den gröna pilen.
 6. När du tryckt på kassan kommer du att behöva upprätta ett nytt konto om du inte redan har ett.
 7. Följ stegen i kassan för att slutföra ditt köp av produkter från Baresso.

Instruktioner Baresso Shop

Inga omdömen finns tillgängliga
Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8