Glamazon.se rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2019, uppdaterade och godkända.
Fri frakt vid köp över 489 kr hos Glamazon.se
Visa erbjudande
Använd 144 gånger
Villkor
Upp till 70% rabatt på alla skönhetsprodukter för honom hos Glamazon.se
Visa erbjudande
Använd 206 gånger
Villkor
Upp till 70% rabatt på alla skönhetsprodukter för henne hos Glamazon.se
Visa erbjudande
Använd 193 gånger
Villkor
Upp till 50% rabatt på reasortimentet hos Glamazon.se
Visa erbjudande
Använd 9 gånger
Villkor
Glamazon.se rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Glamazon.se Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Glamazon.se!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Glamazon - vardagslyx och spaprodukter

Glamazon.se är en skönhetsbutik på nätet som på glidit upp som en stark utmanare på marknaden. Genom att erbjuda ett spa-inriktat sortiment särskiljer de sig från mängden och lyckas samtidigt bära upp sitt namn ”Glamazon” på ett respektabelt vis - spa rimmar väl trots allt ganska bra med vardagsglamour. 

Deras utbud består utöver typiska spaprodukter såsom doftljus och masker också av massvis av skönhetsartiklar; allt från parfymer och hudkrämer till ögonskuggepaletter, bronzers och läppstift i mängder av nyanser. Är det vardagslyx man är ute efter har man med andra ord hittat helt rätt.

Spakänsla hos Glamazon.se.

Skönhetsleverantör sedan 2005

Webbutiken Glamazon.se startade sin bana som skönhetsleverantör redan 2005. Hittills har de levererat exklusiva och spa-relaterade skönhetsprodukter till tusentals kunder runtom i Sverige. Verksamheten har sin bas i Stockholm (Lidingö). Deras vida sortiment har en viss tyngd på kvalitet vilket märks på de otaliga produkter med naturliga, snarare än konstgjorda ingredienser som återfinns i webbutiken.

Naturliga produkter hos Glamazon.

Artiklar för en glamorös vardag

Glamazon erbjuder ett stort och varierat sortiment för alla som uppskattar lyx och härliga produkter. Direkt på första sidan hittar man aktuella kampanjer eller rekommenderade produkter. Under varje produkt finns information angiven såsom innehållsförteckning, anvisningar på hur produkten ska användas och storleksinformation m.m. I utbudet varvas naturliga ansiktskrämer och organiska hårinpackningar med nagellack och luxuösa sovmasker. Produkterna kommer både från etablerade och nya spännande varumärken. Här följer ett axplock av vilka märken som går att köpa i butiken:

 • NYX Cosmetics
 • Schwarzkopf
 • Remington
 • BaByliss
 • American Crew
 • Goldwell
 • Paul Mitchell
 • Barbour
 • Voluspa

Doftljus från Voluspa för hemmaspat.

Nyheter för alla beauty freaks

Man kan enkelt ta del av nyheter och olika kampanjer från Glamazon genom att anmäla sig som prenumerant till deras nyhetsbrev. Rutan där man kan göra detta finner man längst ner till höger på Glamazon.se. Endast två handlingar behövs och därefter är man prenumerant: först och främst ska man fylla i sin aktuella e-post adress och sedan klicka på "OK". I nyhetsbrevet får man reda på när det är rea i butiken, när nya produkter anlänt till sortimentet eller enkla skönhetstips som kan vara intressanta om man är ett så kallat "beauty freak". 

Tipsar om skönhet på sociala plattformar

Glamazon kan det här med skönhet, och delar gärna med sig av sina tips på sociala medier. På Facebook, Instagram och Twitter kan man ta del av deras expertis. Instagram bjuder mestadels på bilder, och på Twitter kan man hålla sig uppdateras om nya produkter som anlänt till sortimentet. Följ Glamazon på Facebook för att läsa skönhetstips och artiklar, samt få nys om nyheter i butiken. 

Betala flexibelt före eller efter

Det finns flera betalningsmöjligheter hos Glamazon. Faktura går att få och med denna metod har man upp till 60 dagar på sig att betala sitt köp. Resurs Bank är det företag som har hand om ens faktura när man väljer att få hem varorna först och betala sen. Delbetalning är också möjlig i butiken. Andra betalningsalternativ som går att använda sig av är: 

 • Swish
 • Kortbetalning (VISA och MasterCard)
 • Banköverföring (Nordea och Swedbank)

Det går att läsa mer utförligt om varje tillgängligt betalningssätt på Glamazons hemsida. Gå in under "Betalningsalternativ" eller klicka här

Frakt hög prio hos Glamazon

Leverans är något som står högt på Glamazons priolista. Alla produkter i sortimentet finns i lager, redo att skickas ut så snabbt som möjligt efter att en beställning trillat in. Leveranstiden brukar ligga på mellan 1-3 vardagar beroende på var i Sverige man bor. Med alla beställningar kommer ett kolli-ID som man kan använda både för att följa paketet och hämta ut det hos ett postombud. PostNord är ansvariga för att paketet kommer fram, och så snart paketet finns att hämta ut får man ett mejl eller sms med en bekräftelse. Frakten är kostnadsfri om man handlar för över 489 kr, annars kostar den 29 kr/paket. 

Öppet köp i 14 dagar

Som rubriken lyder har man möjligt att skicka tillbaka de varor man inte är nöjd med inom 14 dagar, räknat från den dag man tagit emot sitt paket. Vill man returnera något ska man ta kontakt med kundservice info@glamazon.se och invänta tummen upp för returen. Det går endast att byta eller skicka tillbaka produkter där förpackningen är obruten. Därför kan det vara bra att be om plombering vid beställningstillfället, ifall produkten skulle vara en artikel som skickas utan sådan. 

Vid frågor, tips eller returer

Har man önskemål om en produkt som man gärna skulle vilja se i Glamazons sortiment, eller om man har en fråga kan man ta kontakt med Glamazons kundservicepersonal. De har öppet måndag-fredag mellan kl. 10.30-16.00 och nås på telefonnummer 08 - 120 588 00
eller e-post info@glamazon.se. Har man betalat med faktura ska man kontakta Resurs Bank direkt på kundservice@resurs.se. Adressen till Glamazon är: 

Glamazon.se
Box 1145
181 23
Lidingö

Spara enkelt pengar hos Glamazon med en rabattkod

 1. Välj först ut en rabattkod du tycker passar med ditt tänkta köp från  Glamazon.se. Klicka på rabattkoden du bestämmer dig för.
 2. Du kommer se koden så fort du klickar på den. Du kommer även att bli omdirigerad till webbutiken.
 3. Spara gärna koden genom att skriva ned eller kopiera den och handla därefter i webbutiken i den takt du önskar. När du är klar går du till kassan.
 4. Redan under det första steget får du möjlighet att fylla i din rabattkod genom att klicka på texten "Har du presentkort eller kassakod? Klicka här". Klicka, klistra in koden och tryck på "OK" för att lösa in den. Slutför sedan de nästkommande stegen.
 5. När ordern är lagd är det bara för oss att gratulera till att din plånbok är lite tjockare tack vare rabattkoden du just använt! 

Klicka på angiven ruta i kassan på Glamazon.se och klistra eller skriv in din rabattkod.

Omdömen för Glamazon.se

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer