Hairsale rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2019, uppdaterade och godkända.
Produkter från 55 kr hos Hairsale.se
Visa erbjudande
Använd 15 gånger
Villkor
Fri frakt på hela sortimentet hos Hairsale.se
Visa erbjudande
Använd 13 gånger
Villkor
Hairsale rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Hairsale Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Hairsale!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Allt för kropp och kalufs

Det blir allt vanligare med butiker som säljer hårvårds-, ansiktsvård och hudvårdsprodukter på internet. Efterfrågan på denna typ av varor är idag större än någonsin. De flesta av oss är måna om att ta hand om vårt utseende, vare sig en är man eller kvinna, och för många är skönhetsprodukter idag en nödvändighet. Hairsale har sedan 2011 sålt hudvård, kroppsvård, smink och smycken över nätet. Firman fokuserar främst på hårvård och har allt man kan tänka sig när det kommer till skönhetsprodukter tillägnade kroppen. Stylingprodukter så som hårborstar, fönar, tänger och hårnålar finns i det stora utbudet och många olika varumärken går att välja mellan.

Vare sig man är ute efter vardagsprodukter som schampo och balsam eller om man vill köpa exklusiva hårrullar för en extra fin tillställning går det garanterat att hitta på Hairsale.se. Smink i alla kategorier och andra skönhetsprodukter finns det hundratals av så söker man varor för hemmaspat, presenter eller lyxiga produkter till sig själv är Hairsale ett säkert kort.

Vårdande produkter för ett vackert svall finns att köpa på Hairsale.se.

Från frisörsalong till välbesökt webbutik

Bakom företaget står Mats Edholm som har sina rötter i frisörbranschen sedan många år tillbaka. Han driver hårsalongen Hårcenter som är baserad i Söderhamn i Hälsingland. Hans gedigna intresse för hårvård ledde till att han bestämde sig för att köpa upp webbutiken Hairsale år 2013 - två år efter att shoppen grundades. Företaget hade på dessa två år ökat sin omsättning från 0 till hela 4 miljoner kronor. Mats har de senaste åren arbetat med att bygga upp webbutiken ytterligare genom att utöka sortimentet och förbättra servicen.

Enkelt att hitta bland tusentals produkter

Det är enkelt att hitta det man söker på Hairsale.se. Alla produkter är inorganiserade i olika kategorier så att man snabbt kan hitta det man letar efter. Dessa kategorier finns angivna på hemsidan:

 • Kampanjer
 • Hårvård
 • Kroppsvård
 • Ansiktsvård
 • Smink
 • Smycken
 • Verktyg
 • Varumärken

Kampanjer” kan man klicka sig in på om man är intresserad av att få tag i kvalitativa produkter till nedsatta priser. Här byts sortimentet ut med jämna mellanrum och det går ofta att hitta riktiga fynd i denna sektion. Letar man istället efter något mer specifikt så som läppstift eller mascara kan man surfa in på “Smink” där hundratals produkter går att finna. Under ”Kroppsvård” och ”Ansiktsvård” finns massvis med härliga krämer, lotions, skum och skrubbar. Om man istället vill köpa stylingverktyg finns allt man kan tänka sig under ”Verktyg”. Plattänger, locktänger, värmeborstar och fönar är bara några få exempel på vad man kan finna här.

Hårvård är vad Hairsale är experter på och letar man sig in på just fliken “Hårvård” finns där allt mellan himmel och jord när det kommer till hårsaker. Klippmaskiner, olika sorters hårkurer som mjukgör och reparerar samt toningar är ett litet urval av vad man kan välja på. Kända märken och mindre märken finns i webbshoppen vilket gör att det finns något för de flesta.

Hairsales utbud består av tusentals produkter för hår, kropp och själ.

När man går in på en kategori går det att göra ytterligare filtreringar. Till exempel kan man välja att sortera efter typ, varumärke och pris. På höger sida av produkterna hittar man denna praktiska funktion som gör hela navigeringen lite lättare. Populära varumärken som säljs på www.hairsale.se är bland annat: 

 • Björn Axén
 • Babyliss
 • Dafni
 • Davines
 • FACE Stockholm
 • Kerastase
 • Kevin Murphy
 • Lanza
 • Macadamia
 • Morrocanoil

Produkter för hår och ansikte från välkända varumärken finns hos Hairsale.

Fiffigt bonussystem

När man handlar på Hairsale har man möjlighet att samla på sig poäng med hjälp av deras bonussystem. Det som krävs är att man är inloggad när man lägger sin order. När varorna är levererade och mottagna av kunden registreras poäng på kundkontot som i sin tur går att omvandla till en rabattkod på hemsidan. Antal poäng man får varierar beroende på hur mycket man handlat för. Poängen går att använda i fyra månader efter att de registrerats på kundkontot.

Tips och tricks på bloggen

För alla hårintresserade som gärna tar del av nyheter och vill läsa om tips eller uppdateringar har Hairsale en blogg som inriktar sig på allt som har med skönhet att göra. Här läggs artiklar upp som ger tips på om hur man sköter torrt hår bäst eller det allra senaste från ett visst varumärke. En del bidrag till bloggen görs från soliga Italien eller annan utlandsort, och flera poster rör även män och deras skönhetsrutiner.  

Gå aldrig miste om en hårvårdskampanj

Både på Facebook och Instagram hittar man Hairsale. På förstnämnda sociala medier-kanal läggs det flitigt upp hårvårdstips, erbjudanden och nyheter. Gillar man butiken på Facebook kan man enkelt följa dem och behöver på så sätt aldrig gå miste om ett erbjudande eller tillbud. Även på Instagram är hairsale flitiga postare med innehåll bestående av video-tutorials, inspirationsbilder och rabattkampanjer.

Erhåll uppdateringar och rabatt

Att prenumerera på Hairsales nyhetsbrev kan vara en god idé om man vill få kontinuerliga uppdateringar om vad som händer i webbshoppen. Det kostar ingenting att abonnera på nyhetsutskicken och man kan närsomhelst avsäga sig från mejlen om man så skulle vilja. Då man anmäler sig till nyhetsbrevet får man en rabattkod skickad till den registrerade mejladressen – inte helt fel då man ska lägga sin första beställning.  

Delbetala eller Swisha

När man ska betala sina produkter över nätet är det skönt att ha flera säkra alternativ att välja på. Hos Hairsale går det att betala med alternativen:

 • Ecster
 • Swish
 • Visa
 • Mastercard

Ecster fungerar som en faktura, där man inte betalar förrän efter 14 dagar. Det innebär att man inte behöver betala för varorna innan man har dem i handen. Detta är ett smidigt alternativ när man inte är säker på om man ska behålla produkterna eller inte, eller om det är första gången man handlar. Med Ecster kan man också välja delbetalning om man föredrar att dela upp köpesumman på flera gånger istället för att betala hela beloppet på en gång.

VISA och Mastercard går att använda sig av och då överförs beloppet i samband med köpet. Swish är det allra snabbaste betalningssättet och pengarna förs över direkt. Samtliga betalningssätt är certifierade betalningsmetoder och man kan känna sig helt trygg när man handlar hos Hairsale.se.

Välj mellan flera leveransalternativ

Beställningar som görs på Hairsale.se innan klockan 14.00 skickas normalt sett ut redan samma dag. Är ordern lagd senare på dagen skickas paketet ut nästa arbetsdag. Leveranstiden varierar beroende på vilket leveransalternativ man väljer. 1-2 arbetsdagar är expressalternativet som Hairsale erbjuder och detta alternativ kostar 59 kr. 39 kr är kostnaden för leveranstiden 3-5 arbetsdagar och kan man vänta lite längre , det vill säga 4-7 dagar är frakten helt kostnadsfri. Bor man i Söderhamn går det också att hämta ut varorna i Hairsales fysiska butik på Växelgatan 8. Inte heller då tillkommer någon fraktkostnad.

Hairsale erbjuder alla sina kunder 14 dagars öppet köp från att man mottagit varan eller varorna. Detta gör att man alltid har två hela veckor på sig att bestämma sig för om man vill behålla sitt paket eller inte. Vill man returnera en vara bör man meddela detta till kundservice på info@hairsale.se. Ett tips är att alltid ha ordernumret tillgängligt när man tar kontakt med företaget gällande en retur då detta underlättar processen för båda parter. Produkten får inte vara öppnad eller skadad om den ska skickas tillbaka . Alla el-produkter så som tänger och fönar har 3 års garanti hos Hairsale.se. Behöver man reklamera en eldriven vara går det bra att kontakta kundservice med ärendet.

Ta kontakt med Hairsale

Har man frågor eller undringar är det enkelt att komma  i kontakt med personalen på Hairsale. Deras kundtjänst går att kontakta via kontaktformuläret på hemsidan eller via mejl info@hairsale.se. Det går också bra att ringa Hairsale på telefonnummer 08-121 480 14. Svar får man i regel inom 48 timmar.

Lägg mindre pengar på mer med hjälp av en rabattkod:

 1. Kolla igenom koderna för Hairsale och välj sedan den kod du vill använda. Klicka på “Visa rabattkod” när du bestämt dig.
 2. Kopiera koden och spara den någonstans på datorn eller skriv ned den på ett papper. Tryck dig vidare till butiken.
 3. Nu är du på Hairsales hemsida va? Bra! Då lägger du I varorna du vill köpa I varukorgen. När du är färdig kan du gå till kassan.
 4. Här ser du din vara eller dina varor med överblick. Under produktbilderna finns en liten ruta där det står ”Rabatt”. Kopiera in din rabattkod där och klicka på den röda knappen ”OK”.
 5. Nu ser du att priset omvandlats till en lite lägre summa. Fantastiskt! Då kan du bara slutföra köpet genom att trycka på ”Jag bekräftar min beställning” nere till höger.
 6. Grattis till att ha sparat pengar enkelt på nätet med hjälp av en rabattkod.

Lös in din rabatt i denna ruta.

Omdömen för Hairsale

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer