Sniph rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juli 2019, uppdaterade och godkända.
25 %
25% rabatt på första månaden hos Sniph
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Prenumerera på parfymer från 159 kr/månad hos Sniph
Prenumerera på lyxiga parfymer hos Sniph
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
Gratis sommaretui hos Sniph
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Köp 3 månaders prenumeration, betala för 1 hos Sniph
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 kr
50 kr rabatt på första prenumerationen hos Sniph
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 kr
50 kr rabatt på parfymer hos Sniph
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

För den nyfikne parfymfantasten

Hos Sniph kan man välja vad för sorts dofter man gillar bäst. Vilken parfym man sedan får i brevlådan baseras på det valet. Det finns fyra olika doftgrupper att välja på:

 • Floral Fruit Chypre - blommig och chypre
 • Green Clean Citrus - honung och sammet
 • Spicy Wood Musk  - exotiska träslag och mysk
 • Creamy Vanilla Powder - gräs, blad och citrus

Beroende på vilken kategori man väljer får man sedan en ny doft hemskickad en gång i månaden. Parfymen kommer i en liten smidig 7 milliliters-flaska som går att ha med sig överallt. Blir man särskilt förtjust i en doft kan man köpa den som stor flaska på hemsidan, annars är det bara att avvakta till nästa månad för en ny och spännande doft. 12 dofter per år skickas ut om man inte väljer att avsluta eller pausa prenumerationen.

Parfymer från Sniph.

Parfymer väljs noga ut hos Sniph.

Idén bakom Sniph

Elisabeth Kjellqvist startade upp webbutiken Sniph 2016 i Stockholm med tanken om att varje person på ett enkelt sätt ska ha möjligheten att upptäcka nya dofter - månad efter månad. Produkterna som ingår i sortimentet kommer från exklusiva och lyxiga märken, både svenska och internationella. Idéen är att man ska kunna testa på parfymer och om man vill köpa den som en stor flaska går det att göra det på Sniph.com. Tjänsten finns på allmän begäran för båda kvinnor och män.

Kvinnan bakom succén.

Parfymer finns både för kvinnor som män hos Sniph.

Hitta den perfekta doften

Sniph är till för den som vill ha hjälp med att hitta den perfekta doften, och som tycker om att byta ut och variera parfym från årstid till årstid. Varje månad skickas en ny doft ut som räcker hela månaden. Eftersom flaskan endast är 7 ml är den enkel att ta med på resan i handbagaget eller i handväskan när man ska ut på stan. Det finns även möjlighet att köpa en 4 milliliters-version om man endast vill testa parfymen.

Liten och smidig flaska.

Flaskan går enkelt att ha i fickan eller väskan.

För att hitta just den doft som passar en själv kan man gå in på “Hitta din kollektion” och välja kategori. Kategorier som går att välja på är följande:

 • Trending Now
 • Clean
 • Avant-Garde
 • Female Classics
 • Work/Play (för män)
 • Aesthetic (för män)

Under varje parfym finns det en lång beskrivning av doften, och information om priser. Det går också att köpa extra etuis till flaskorna under “Tillbehör” längst upp i menyraden. Blir man förälskad i en doft och önskar köpa en hel flaska går man helt enkelt in på “Erbjudanden” och letar upp den parfym som man är intresserad av.

Etui i färgen "champagne" hos Sniph.com.

Inspirerande och uppfriskande blogg

På Sniphs blogg hittar man massvis av information om varje ny doft i deras sortiment. Varje blogginlägg beskriver på ett drömskt och poetiskt vis månadens doft så att man enklare kan tänka sig in i hur parfymen luktar. Till exempel beskrivs aromerna med ord som “ljumma havsvindar”, “ljummen kväll i Italiens huvudstad” och “nyskuret päron”. Vill man låta sig inspireras ska man utan tvekan ta en titt på bloggen.

Beskrivningar av olika dofter går att läsa på bloggen.

Håll dig uppdaterad

Sniph finns på Facebook och Instagram. På Facebook-sidan kan man ta del av event, nya produkter, tips och bilder på dofter ur sortimentet. Har man lust att hänga med i vad som händer hos Sniph och få uppdateringar utan att behöva anstränga sig kan man enkelt följa dem om man själv är medlem på Facebook. Det går också att följa dem på Instagram för ännu mer inspiration.

Inspiration hämtas på Instagram.

Smidig betalning

Betalningstjänsten Stripe har hand om checkout-steget på Sniphs hemsida. När det är dags att betala går följande kort att använda:

 • VISA
 • American Express
 • MasterCard

Man behöver inte skriva in sina kortuppgifter fler än en gång. Så länge man är prenumerant dras summan automatiskt från kortet vilket innebär att man inte behöver gå in och fylla i sin information mer än en gång.

Betala parfymerna enkelt med kort.

En ny doft varje månad

Så snart man beställt en prenumeration hos Sniph skickas paketet ut omgående. Prenumerationerna är inte bindande, vilket innebär att man när som helst kan säga upp abonnemanget. Parfymerna skickas ut en gång i månaden så länge man är prenumerant. För att prenumerera på dofterna måste man vara 18 år fyllda.

12 paket per år.

En ny doft varje månad.

Paketretur inom 14 dagar

Det går att ångra sitt köp inom två veckor efter att man tagit emot sitt paket från Sniph. Om man vill utnyttja ångerrätten ska man skriva ett mejl till support@sniph.se och meddela att man tänker returnera paketet. Bra att veta är att produkten måste vara oanvänd för att man ska få lov att skicka tillbaka den. Returen ska skickas tillbaka i sin originalförpackning till:

Sniph AB
℅ Elisabet Kjellqvist
Alströmergatan 32
112 47 Stockholm

Det går bra att skicka tillbaka oanvända dofter inom 2 veckor från att man mottagit paketet från Sniph.

Skicka ett mejl vid frågetecken

Skulle man ha en fråga till Sniph kan man antingen slänga iväg ett mejl till support@sniph.com eller kontakta dem via ett kontaktformulär som går att fylla i på hemsidan. Har man ett Facebook-konto går det också att skriva till dem där via ett privat meddelande eller på deras vägg. Denna länk tar en direkt till deras Facebook-sida. 

Personerna bakom Sniph hjälper dig med att hitta rätt doft.

Dofter lite billigare

 1. På Rabattkalas.se börjar du med att leta upp en rabattkod som du vill ha. Den kod du vill använda klickar du helt enkelt på.
 2. Skriv ner eller kopiera koden och spara den på ett papper eller i datorn. Rabattkoden behövs lite senare när du ska betala dina dofter.
 3. Gå in på Sniphs hemsida och välj de produkter eller den prenumeration du är intresserad av. När du har valt vad du vill köpa klickar du på “Prenumerera” och kommer automatiskt till betalningssteget. Här kan du skriva in din rabattkod till höger under produktbilderna.
 4. När rabattkoden dragits av ser du att totalsumman ändras. Du kan då fylla i resten av uppgifterna och avsluta köpet. Snart är ett väldoftande paket på väg hem till dig!

Rabattkoder går att lägga in här.

Omdömen för Sniph

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer