En del till dig och en del till oss: När du använder en rabattkod på ditt köp kan det ge provision till oss.

Sporttema rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juli 2024.

Rabattkoder & erbjudanden uppdaterade och godkända.
Vår rekommendation Fri frakt hos Sporttema
 • Ny kund: Ja
 • Existerande kunder: Ja
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
 • Slutar snart
 • Använd 5 gånger
 • Sista ändringen gjord den 2021-12-01 kl. 07:39 av Asger.
Upp till 40% rabatt på utvalda sportredskap hos Sporttema
 • Ny kund: Ja
 • Existerande kunder: Ja
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
 • Slutar snart
 • Använd 12 gånger
 • Sista ändringen gjord den 2021-12-01 kl. 07:39 av Asger.
Bli din egen PT

Dags att börja stärka musklerna men letar du efter redskap som inte tar så stor plats? Suspension Training är en favorit bland tränare. De är justerbara nylonband som fästs mot exempelvis en dörr hemma. Författat av Maria den 19 feb. 2020.

2.200.000+ användare sparar pengar med oss varje månad. 2.200.000+ användare sparar pengar med oss varje månad. 2.200.000+ användare sparar pengar med oss varje månad.
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning
Rabattkalas.se Newsletter
Aktuella rabattkoder och erbjudanden hos Sporttema
Tillgängliga rabattkoder 0
Tillgängliga erbjudanden 2
Maxrabatt --
Rabattkoder enbart för nya kunder 0
Rabattkoder för nya och befintliga kunder 0
Sist ändrat den
Värt att veta om Sporttema

Sporttema är butiken fylld av träningsredskap till bra pris. I det stora utbudet finns allt som behövs till gymmet, hemmaträningen eller till den som älskar att träna och aktivera sin kropp.

Med en rabattkod från rabattkalas får man mer träningsredskap för pengarna hos sportbutiken Sporttema.

Uppdaterat av Johanna den 11 okt. 2019.

Sporttema

Sporttema är en online butik som precis som namnet indikerar säljer produkter med tema sport. I det breda sortimentet finner man alla typer av träningsredskap och sportaccessoarer med den gemensamma nämnaren att de håller både hög kvalité och bra pris. Att träna och hålla igång är viktigt för hälsan och butiken har som motto att de inte bara erbjuder sina kunder träningsredskap, utan redskap till en mer vältränad kropp och en bättre hälsa. Med målet att bli det självklara valet för träningsintresserade köpare har Sporttema allt inom träningsredskap och lite mer i sin välfyllda butik.

Träningsredskap för alla

Oavsett vilken typ av träning som man gillar bäst kan man vara säker på att hitta de redskap som man söker hos Sporttema. Butiken är indelad i översiktliga huvudkategorier som boxning, crosstrainer, fitness och yoga, motionscykel, styrketräning och övrigt. Varje kategori har sedan underkategorier som hjälper kunden vidare till den typ av produkt som man letar efter. För den som redan vet vad man vill köpa går det bra att söka direkt efter produkten i sökfältet uppe till vänster på butikens hemsida. I det breda utbudet går det att hitta allt från benskydd till löpband och några av butikens storsäljare är:

 • Motionscyklar
 • Promenadband
 • Underlagsmattor
 • Studsmattor
 • Gåstavar
 • Viktskivor

Butiken har även förutom träningsmaskiner tillhörande oljor för bästa underhåll, träningskläder och väskor och annat som behövs för en fungerande träningslokal eller ett smart hemmagym. Allt för en sund och aktiv kropp helt enkelt.

Hantlar för en vältränad kropp finns hos Sporttema.

Användarmanual online

För den som köpt ett sportredskap för privat bruk eller till en förening eller ett gym är det bra om man förstår hur redskapet fungerar fullt ut för att kunna använda sig att maskinens alla funktioner och finesser. Det är inte alltid som den manual som följer med i paketet är skriven på svenska, och därför har butiken sett till att man istället har all information tillgänglig online. Om man har en fråga om ett redskap man har fått kan man enkelt söka efter manualen och på så sätt lätt få tillgång till all information som man behöver för att kunna använda sin produkt på bästa sätt. 

Betalning

Hos Sporttema betalar kunden på det sätt som man tycker passar bäst. Butiken har en lång rad av populära betalsätt och det är möjligt att betala både mot faktura, delbetala, betala med kort eller direkt via sin bank. De betalkort som accepteras i butiken är MasterCard och VISA, och vid banköverföring går detta via Bank-ID. Att betala är säkert och enkelt, något som märks på butikens alla positiva recensioner hos företaget Pricerunner, hela 4,5 av 5 möjliga i betyg.

Frakt och leverans

Sporttema levererar sina varor med firmorna DHL eller DSV Road AB och frakten är alltid fraktfri. Beroende på paketets storlek och vikt skickas paketen direkt till ett postombud alternativt direkt hem eller till det företag som köpt varan mellan klockan 07.00-16.00. För den som är privatperson med långa dagar finns det även möjlighet att välja till kvällsleverans. Man väljer leveranssätt i samband med att man gör sin beställning.

Retur hos Sporttema

När man handlat sportredskap hos Sporttema men kanske ändrat sig har man alltid returrätt i 30 dagar från den dagen man mottagit sin beställning. Vid en retur är det viktigt att varan skickas tillbaka i originalkartong, och att varan är i nyskick. Utan kartong kommer produkten inte att godkännas för en retur. Den som behöver returnera skickar ett meddelande till kundsupport via e-post eller kontaktformulär för att anmäla sin retur och få ytterligare instruktioner.

Reklamationer och annat

Sportredskap kan vara svåra att förstå sig på och därför har Sporttema en bra informationssida där man kan läsa mer om reklamationer och hur man kan felsöka och åtgärda diverse problem som kan uppstå med den träningsmaskin som man köpt. Skulle man behöva reklamera en vara kan processen för detta variera lite beroende på vilket märke träningsredskapet har. Om man är osäker och inte hittar svaret direkt på hemsidan går det alltid bra att kontakta kundtjänst för hjälp. Allmän information om felsökning och reklamation finns här. 

3 års garanti

Kunder som handlar hos Sporttema har alltid 3 års garanti på sina produkter. För att garantin ska gälla så behöver kunden kontakta butiken med en orderkopia eller följesedel som garantibevis. Man skickar in en kopia på detta ihop med information om det problem som uppstått och så tittar kundtjänst på ärendet innan man återkommer med besked om hur man kan lösa problemet på bästa sätt.

Kundtjänst

Behöver man hjälp eller har en fråga till sportbutiken är det en bra idé att kolla på hemsidan om man hittar svar på sin fråga på det supportcenter som finns tillgängligt online. Här kan man få hjälp med vanliga frågor, felsöka träningsredskap som inte verkar fungera som de ska och få svar på olika typer av fakturafrågor. E-postadressen till kundtjänst är support@sporttema.se. Det går även att ringa till kundtjänst mellan klockan 08.30-15.00 på vardagar.

Handla med en rabattkod hos Sporttema

 1. Välj ut den rabattkod som passar till ditt framtida köp.
 2. Klicka på rabattkoden. Du kommer nu omdirigeras till Sporttemas hemsida. 
 3. Välj ut de produkter som du önskar köpa. 
 4. När du känner dig klar, klicka längst upp i högra hörnet på varukorgen för att komma till kassan.
 5. Kontrollera att allt ser ut att stämma och fyll i de uppgifter som efterfrågas.
 6. Nu är det dags att lägga till din rabattkod. Man gör detta i sista steget. För att komma till fältet där rabattkoden ska fyllas i, scrollar du ner till steg 5.
 7. Här finns ett litet fält för kampanjkod. Fyll i koden och tryck på aktivera. Kontrollera att rabatten har dragits och slutför sedan din beställning hos Sporttema.

Ange rabattkoden under steg 5 i kassan.

Vanliga frågor om Sporttema

Just nu kan du spara pengar med följande Sporttema rabattkoder och erbjudanden online:

Just nu har vi 0 Rabattkoder & 2 Erbjudanden att använda för att spara pengar hos sporttema.se i juli. Alla rabattkoder och erbjudanden har testats och vertifierats av våra medarbetare.

Du kan kontakta kundtjänst hos Sporttema via telefon på 0454-109 20 och via e-post support@sporttema.se.

Sporttema adress är:
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
Sverige

Hos Sporttema betalar man enkelt med Delbetalning, Direktöverföring, Faktura, MasterCard och VISA.

Sporttema skickar sina beställningar med DHL och DSV.

Ja, Sporttema finns på Facebook och Youtube.
Hur betygsätter du vårt erbjudande?