Feminint rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2019, uppdaterade och godkända.
Fri frakt på hela sortimentet hos Feminint
Visa erbjudande
Använd 7995 gånger
Villkor
Upp till 70% rabatt på reasortimentet hos Feminint
Visa erbjudande
Använd 8215 gånger
Villkor
Feminint rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Feminint Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Feminint!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Feminint - din underklädesexpert online

För snygga, praktiska, formande, bekväma eller exklusiva underkläder av alla slag är det definitivt värt att ta en titt hos Feminint.se. Det är nämligen en av de främsta underklädesexperterna inom den svenska näthandeln - åtminstone vad gäller plagg för kvinnor. Webbutiken erbjuder trosor, strumpor, badkläder, BH:ar, sport- och mammakläder, shapewear och mycket mer av högsta kvalitet, producerade av branschens mest ansedda varumärken. Feminint som både är fysisk butik och webbutik är ett resultat grundat på massor av praktisk erfarenhet från grundaren som varit involverad i branschen en stor del av sitt liv.

Underkläder sedan 2011

Verksamheten tog sin början 2011 med en fysisk underklädesbutik på Sibyllegatan i Stockholm. Ida Eriksén heter grundaren som genom att ha arbetat som underklädesmodell under många år hade samlat på sig tillräckligt med erfarenhet för att starta en underklädesbutik grundad på know-how. Parallellt med butiksverksamheten startade Feminint även en motsvarighet på internet, där vem som helst kan gå in och se att expertisen som erbjuds i den fysiska butiken även anpassats till det digitala formatet. Förutom mycket utförliga guider kan man även ringa och prata med någon av de utbildade medarbetarna för direkt och personlig vägledning när man tänkt handla något i online-butiken. Feminint drivs i dagsläget av Katsumi AB som finns i Västra Frölunda. 

Exklusiva, snygga och sexiga underkläder

Feminint har underkläder för alla tillfällen. Det spelar ingen roll om man är ute efter något som framhäver eller tonar ned ens kurvor, något riktigt snyggt att bära på stranden eller något som kompletterar ens bröllopsklänning till perfektion. Den utbildade personalen på Feminint hjälper en att hitta exakt det man vill ha, även om det skulle vara något mycket specifikt. Produkterna omfattar bland annat badkläder, trosor, BH:ar, shapewear, sport outfits och accessoarer. Samtliga delar av deras sortiment håller högsta kvalitet, något som innebär att endast välkända varumärken förekommer i utbudet. Några av dem är:

 • Abecita
 • Freebra
 • Chantelle
 • Freya
 • Amoena
 • Salming
 • Phax Swimwear
 • Vero Moda
 • Spanx

Tävlingar, inspiration och erbjudanden

För att få ta del av tävlingar, tips, bilder och kampanjer kan man skriva upp sig på Feminints nyhetsbrev. Det enda man behöver göra är att fylla i sin mejladress på Feminints första sida i fältet "Ange din epostadress här" och sedan klicka på "Prenumerera". Därefter kan man hålla utkik i sin inkorg efter deras erbjudanden. 

Tips och inspiration på sociala medier

Tycker man om sociala medier har man möjlighet att följa Feminint på Facebook och Instagram. På respektive plattform har de tusentals följare. Inför sommarmånaderna kan man hålla utkik efter tips på badmode och är det alla hjärtans dag som står runt hörnet kan man hitta massvis av tips och inspiration på sexiga underkläder för alla smaker, åldrar och former. Man kan också kolla in Feminint på Youtube där man bland annat får följa dem bakom kulisserna.

Betala nu eller sedan

Med de olika betalningsmetoderna som erbjuds på Feminints sida har man stor valmöjlighet. Dels kan man välja att betala sitt köp på en gång, eller så betalar man för sina varor efter att man har mottagit dem. De alternativ som Feminint erbjuder är: 

 • Delbetalning (3-6 månader)
 • Betala om 3 månader
 • Faktura (14 dagar)
 • Banköverföring (via DIBS)
 • Kreditkort (VISA och MasterCard)

Fri frakt med säkra logistikföretag

Leveranstiden från Feminints lager kan variera beroende på vad för vara man beställt. Under varje produktsida står ett preliminärt leveransdatum så att man kan se på ett ungefär när produkten kan tänkas levereras. Stora beställningar skickas med DHL och är det ett mindre paket skickas det ut med PostNord. Fri frakt gäller på alla beställningar, oavsett storlek på paketet. 

Retur, byten och öppet köp

Den som beställer underkläder på Feminint.se har hela 30 dagars öppet köp. Vill man skicka tillbaka något gäller det att varan är i oförändrat skick och ej använd, precis som i en vanlig fysisk butik. Returnerar man något ska man se till att prislapparna och andra labels finns kvar och att man skickar tillbaka produkten i dess originalkartong. Mer läsning gällande returer och byten finns på denna sida

Feminint formulär

För att ställa en fråga till Feminint kan man kontakta dem via deras formulär som finns under fliken "Kontakta oss" och här. I formuläret får man chans att fylla i namn, mejladress och sitt meddelande. Man kan även mejla kundtjänst på info@feminint.se, eller ringa dem på telefonnummer 031 - 361 71 20 alla vardagar mellan kl. 08.00-17.00. Retur- och postadress är: 

Feminint
C/o Katsumi
E A Rosengrens gata 7
421 31 Västra Frölunda

Med en rabattkod får du underkläder billigare hos Feminint

 1. Klicka på den rabattkod vi erbjuder för Feminint som du vill använda för ditt köp.
 2. Så fort du klickar på koden kommer den att bli synlig för dig. Kopiera nu rabattkoden. Du kommer även att bli omdirigerad till Feminint.se.
 3. På webbplatsen handlar du som vanligt. När du är nöjd går du ”Till kassan”.
 4. I kassan kan du fylla i din rabattkod i fältet där det redan står ”Rabattkod / Presentkort”. Aktivera koden genom att klicka ”Använd kod”.
 5. När rabatten dragits slutför du beställningen genom att trycka på ”Skicka din order”.
 6. När ordern är bekräftad kan du vara nöjd över att du sparat pengar med en rabattkod hos Feminint.

Feminina underkläder till billigare priser med en rabattkod från Rabattkalas.

Omdömen för Feminint

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer