Feminint rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för april 2019, uppdaterade och godkända.
Fri frakt på hela sortimentet hos Feminint
Visa erbjudande
Använd 7981 gånger
Villkor
Upp till 70% rabatt på reasortimentet hos Feminint
Visa erbjudande
Använd 8204 gånger
Villkor
Feminint rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Feminint Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Feminint!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Feminint – Din underklädesexpert online!

För snygga, praktiska, formande, bekväma eller exklusiva underkläder av alla slag är det definitivt värt att ta en titt hos Feminint, det är nämligen en av de främsta underklädesexperterna inom den svenska näthandeln –åtminstone vad gäller plagg för kvinnor. Feminint som både är fysisk butik och webbutik är ett resultat grundat på mängder av praktisk erfarenhet från grundaren som varit involverad i branschen en stor del av sitt liv. Webbutiken erbjuder enbart trosor, strumpor, badkläder, BHs, shapewear m.m. av högsta kvalitet, producerade av branschens mest ansedda varumärken.

Feminint – För att du förtjänar det

Verksamheten tog sin början 2011 med en fysisk underklädesbutik på Sibyllegatan i Stockholm. Ida Eriksén heter grundaren som genom att ha arbetet som underklädesmodell under många år hade samlat på sig tillräckligt med erfarenhet för att starta en underklädesbutik grundad på know-how. Parallellt med butiksverksamheten uppstod även en motsvarighet på internet, där vem som helst kan gå in och se att expertisen som erbjuds i den fysiska butiken anpassats i högsta möjliga grad till det digitala formatet: förutom mycket utförliga guider kan du även ringa och prata med någon av de utbildade medarbetarna för direkt och personlig vägledning. Feminint drivs i dagsläget av Katsumi AB som finns i Västra Frölunda.

feminint-butiken på sibyllegatan i stockholm

Exklusiva, snygga och sexiga underkläder

Feminint har underkläder för alla tillfällen, det spelar ingen roll om du är ute efter något som framhäver eller tonar ned dina kurvor, något riktigt läckert att bära på stranden eller något som kompletterar din bröllopsklänning till perfektion. Den utbildade personalen på Feminint hjälper dig att hitta exakt det du vill ha, även om det skulle vara något mycket specifikt. Produkterna omfattar bland annat badkläder, trosor, BH:ar, shapewear, sport och accessoarer. Samtliga delar av deras sortiment håller högsta kvalitet, något som innebär att endast välansedda varumärken förekommer i utbudet, några av dem är:

 • Fauve
 • Gottex
 • Maidenform
 • Oh la la
 • Vero Moda
 • Aubade
 • DKNY
 • Ewa Bien
 • Fantasie
 • Huit 8

Med en rabattkod får du underkläder till billigare pris hos Feminint

 1. Klicka på den rabattkod vi erbjuder för Feminint som du vill använda för ditt köp.
 2. Så fort du klickar på koden kommer den att bli synlig för dig, du kommer även att bli omdirigerad till Feminints webbplats.
 3. På webbplatsen handlar du som vanligt, när du är nöjd går du ”Till kassan”.
 4. I kassan kan du fylla i din rabattkod i fältet där det redan står ”Rabattkod / Presentkort”. Aktivera koden genom att klicka Använd kod.
 5. När rabatten dragits slutför du beställningen genom att trycka på ”Skicka din order”.
 6. När ordern är bekräftad kan du vara nöjd över att du sparat pengar med en rabattkod.

Här skrivs rabattkoden in

Omdömen för Feminint

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer