Lyle & Scott rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för maj 2019, uppdaterade och godkända.
15%
15% rabatt på jeans hos Lyle & Scott
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 0 gånger
Villkor
10%
10% rabatt för nya kunder hos Lyle & Scott
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 21 gånger
Villkor
Fri frakt vid köp över 1300 kr hos Lyle & Scott
Visa erbjudande
Använd 18 gånger
Villkor
Upp till 50% rabatt på reasortimentet hos Lyle & Scott
Visa erbjudande
Använd 14 gånger
Villkor
Lyle & Scott rabattkoder som löpt ut Läs mer

Missa aldrig en rabattkod från Lyle & Scott!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Den världskända guldörnen

Lyle & Scott säljer sedan många år tillbaka kläder till killar och män. Loggan föreställer en guldörn som är på väg att landa på marken. Varumärket är känt för sin kvalitet och sofistikerade design. L&S tillverkar främst kläder för män men golfkläderna görs också för kvinnor. I deras sortiment hittar man både vardagskläder, plagg till jobbet eller finare tillfällen och sportkläder. Stilen som hängt med i många år är klassisk och är snarare framtagen för att ta fram personers personlighet än att följa trender till punkt och prickar. Detta försöker företaget skapa genom enkelhet, noggrannhet och detaljer. Företaget skickar kläder till män och kvinnor i hela Europa och varumärket säljs även i flera partnerbutiker runt om i världen.

Guldörnen är Lyle & Scotts logga och kan ses på många håll runt om i världen.

Klassiskt golfmode sedan 1974

Lyle&Scotts historia sträcker sig långt tillbaka i tiden. Företaget grundades redan på 1800-talet, närmare bestämt år 1874 i den skottska kommunen Scottish Borders. Grundarna var två män vid namn William Lyle och Walter Scott. Företaget stickade då kläder i Hawick, Skottland  och med hjälp av ett lån som då bestod av 800 pund lyckades de komma in på marknaden. Företaget fokuserade då på underkläder men utvecklades snart till att även börja tillverka kläder. De båda grundarna var otroligt arbetsvilliga och varumärket blev snart en succé. 1926 var märket välkänt inom modebranschen och Lyle & Scotts omsättning fördubblades inom loppet av 2 år. 

Såhär såg det ut på 1800-talet i Lyle&Scotts fabrik.

Charles Oliver är namnet på Lyle & Scotts verkställande direktör. 1954 lyckades han förhandla till sig ett samarbete med välkända Christian Dior. Tanken var att de gemensamt, under samma namn, skulle producera kasmir. Efter det framgångsrika samarbetet följde partnerskap med lyxmärken och modehus så som Chanel, YSL, Michael Kors, Liberty med flera.

Många stora märken har samarbetat med Lyle & Scott genom åren.

Märket fortsatte växa under 50- och 60-talet. Under 60-talet blev den gyllene örnen världskänd som en symbol för golfsport, då de lanserade sin första golfkollektion som snabbt blev mycket populär bland golfare runt hela jorden. och idag har de flesta någon gång sett deras märke. Genom tiderna har man kunnat se märket bäras av flertalet berömdheter så som Sean Connery, Ronnie Corbett och Gary Player. Även under senare år har många yngre artister annamat trenden. Guldörnen har bland annat setts på indiepopartister som de brittiska killarna i Artictic Monkeys, Bloc Party och Vampire Weekend.

En yngre geenration började bära märket under början av 2000-talet, där i bland brittiska indierockband som Arctic Monkeys med flera.

Naturliga färger för pojkar och män

I lyle and scotts webbutik går det att hitta stilfulla kläder till hög kvalitet. Hur vädret är utanför dörren spelar ingen roll, Lyle & Scott har något för varje dag - solig som regnig. Deras sortiment består bland annat av följande produkter:

 • T-shirt
 • Pikétröjor
 • Jackor och Kappor
 • Shorts och Chinos
 • Jumprar och Cardigans
 • Skjortor
 • Halsdukar
 • Hattar
 • Solglasögon
 • Väskor

Lyle & Scotts sköna utbud av skjortor, handskar, skor och annat.

Utöver basplagg och accessoarer finns det även kläder särskilt utvecklade för sportsammanhang. Märket är tätt sammankopplat med Golfsport och har många olika plagg för golfbanan, både för kvinnor och män. Vill man se ut som ett proffs och samtidigt ha hållbara kläder kan man ta en titt under denna kategori som man hittar under “Sport” längst uppe på hemsidan. ÄVen kläder för annan sorts träning som löpning och gymträning finns att köpa i butiken. Lyle & Scott erbjuder även moderiktiga skor till herrar och killar. Färgerna går i klassiska nyanser som mörkbåltt, vinrött, grått, beige och svart.

Uppdateringar på mejl 

Genom att anmäla sig till Lyle & Scotts nyhetsbrev försäkrar man sig om att alltid vara först med att få reda på realiseringar i butiken och andra kampanjer. Nyhetsutskicket inkluderar tävlingar, erbjudanden och andra roliga saker. På hemsidan går det att skriva in sin adress och därefter behöver man aldrig gå miste av uppdateringar och nyheter. 

Stort instagramkonto som inspirerar

På Lyle & Scotts instagram-konto hittar man massvis av inspiration för alla tillfällen. Med sitt kända varumärke och fashionabla bilder har de idag (2016) över 37 000 följare. På kontot postas nya plagg, tips på stilkombinationer, tävlingar och annat som kan vara värt att följa om man är ett fan om Lyle & Scotts plagg och kollektioner.

Ett urval av bilder från Lyle & Scotts instagramkonto.

Beställ varor tryggt med kort

Hos Lyle and Scott kan man som kund betala med VISA, Visa Electron, MasterCard, Delta, Solo och Maestro-kort. Det går även bra att betala sina varor med ett presentkort om man skulle ha ett sådant. Moms är inräknat i priset och tillkommer därför inte när man beställer hos Lyle & Scott. För att göra en beställning behövs inte något konto utan man kan också göra en så kallad “gästbeställning”. Dock underlättar det betydligt för framtida köp om man registrerar sina personuppgifter så att man slipper göra detta flera gånger om vid omköp. Sidan är verifierad med Comodo Secure vilket innebär att man kan känna sig säker när man betalar med kort då alla uppgifter som anges krypteras så att dessa blir helt oåtkomliga för utomstående.

Leverans från Skottland

Lyle and Scott skickar sina produkter från lagret i Skottland och till alla länder i Europa kostar standardfrakt 10 EUR vilket motsvarar ca 90-100 kr. Det tar vanligtvis 4-6 arbetsdagar för paketet att komma fram. Paketen skickas ut med bud och som mottagare får man skriva under med namnteckning vid leveranstillfället. Paketen skickas ut vardagar från kl. 09.00 på morgonen till 17.00 på eftermiddagen. När man handalar för över 1300 kr är frakten gratis.

Returnera enkelt om ett plagg inte passar

Om man vill returnera något man köpt i butiken ska man använda sig av returdokumentet som följer med i paketet. Har man inte kvar retursedeln går det att skriva ut en retursedel på lyleandscott.com. 

Returnera varor kan man göra inom 28 dagar från att man har fått sitt paket. Returpaketet bör lämnas in hos ett verifierat postombud och paketet ska skickas till:

Lyle & Scott Ltd
Returns Department
Liddesdale Road
Hawick
TD9 0ER
Storbritannien

Frågor till kundservice via mejl eller telefon

Vill man få tag i Lyle&Scotts kundtjänstpersonal kan man höra av sig via mejl eller telefon. Deras mejladress är customercare@lyleandscott.com och telefonnumret som de går att nås på är 0344-244 70 00. Kundservice har öppet från kl. 08.30 på morgonen till kl. 17.00 på eftermiddagen, alla helgfria vardagar. 

Slipp betala fullpris med en rabattkod

 1. Scrolla ner på Lyle & Scotts sida på Rabattkalas och leta reda på en rabattkod som du skulle vilja använda dig av. När du ser en som fångar ditt intresse klickar du på “Visa rabattkod & butik”.
 2. Koden görs synlig. Du kan nu skriva ner den eller kopiera den genom att klicka på “Kopiera rabattkod”. När du gjort det trycker du på den blå knappen med text “Till butiken”.
 3. Du hamnar nu på Lyle & Scotts hemsida. Här kan du välja och vraka bland tusentals läckra produkter. När du valt det du vill ha och känner dig nöjd går du vidare till kassan. Dit kommer du genom att klicka på “Kundvagn” som finns uppe i hörnet till höger på sidan.
 4. Här ser du det du lagt i varukorgen och kan även implementera din rabattkod. Du kopierar in den i rutan under texten “Presentkod”. För att lösa in den klickar du på “Använd”.
 5. Summan på det du vill köpa räknas om till det billigare priset och du kan slutföra köpet.
 6. Inom några dagar får du din beställning från Lyle & Scott. Vi hoppas du blir riktigt nöjd med ditt köp!

Här löses rabattkoder in i webbutiken hos Lyle & Scott.

Omdömen för Lyle & Scott

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer