Nordica Golf rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för december 2018, uppdaterade och godkända.
Fri frakt vid köp över 750 kr hos NordicaGolf
Visa erbjudande
Använd 268 gånger
Villkor
Provspela med golfklubbor i 30 dagar hos NordicaGolf
Visa erbjudande
Använd 22 gånger
Villkor
Skräddarsy golfklubbor hos NordicaGolf
Visa erbjudande
Använd 46 gånger
Villkor
God jul
Nordica Golf rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Nordica Golf Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Nordica Golf!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Specialisten på golftillbehör och skräddarsydda golfklubbor

Två tredjedelar av de amerikanska golfspelarna använder idag skräddarsydda klubbor; ett faktum som inte gått NordicaGolf förbi. I NordicaGolfs webbutik finns inte bara en mängd golfrelaterade produkter som klubbor, bollar, grepp, vagnar m.m. Där erbjuds även kunden att få sina klubbor skräddarsydda för sin egen kroppstyp och spelstil - helt utan extra kostnad. NordicaGolf är golfbutiken på nätet för alla golfentusiaster.

Klubbar för alla åldrar och nivåer.

NordicaGolf – för både nybörjare och proffs 

Företaget NG Partners AB driver Nordicagolf.se och är sedan 2004 aktiva inom e-handel. Konceptet är ganska enkelt; NordicaGolf arbetar för att kunna ge golfspelare på alla olika nivåer en möjlighet att köpa kvalitetsartiklar samt skräddarsydda klubbor till pressade priser över internet. Med hjälp av en utförlig guide på NordicaGolfs webbplats kan man enkelt ta reda på hur klubborna ska utformas för att passa ens egna behov, och att få klubborna anpassade medför inga extra kostnader. Eftersom företaget köper klubborna direkt från fabrik har de eliminerat alla mellanhänder och på så vis fått ned priserna rejält. Klubborna är dessutom föremål för mycket låga marknadsföringskostnader i jämförelse med större märken, och därför är kostnaden för dem låga i förhållande till den goda kvaliteten. 

Golfprodukter av alla slag 

Den som är sugen på att uppgradera sin golfutrustning utan att behöva besöka en fysisk butik kan enkelt och bekvämt göra det via NordicaGolf.se. Utbudet är Europas största när det kommer till skräddarsydda golfklubbor och Sveriges största vad gäller golfgrepp. Utöver det finns golfvagnar, bags, handskar, bollar och andra tillbehör att köpa till överkomliga priser. Under “Golfverkstad“ kan även den som är intresserad av att bygga eller reparera sina egna klubbor hitta all behövlig utrustning. Om man inte är nöjd med sina golfgrejer har NordicaGolf dessutom en 100% Kundnöjdhets-garanti. Några av märkena som återfinns i sortimentet är:

 • Golf Pride
 • Lamkin
 • Karma
 • Secret Grips
 • TaylorMade
 • Winn
 • Powerflex

Golfklubbor från NordicaGolf.se.

Nyhetsbrev en gång i veckan

En gång i veckan får golfintresserade personer mejl från NordicaGolf. Det dessa personer har gemensamt är att de alla har skrivit upp sig på nyhetsbrevet som företaget erbjuder. Nyhetsbrevet är naturligtvis helt gratis och går att avsäga sig närhelst man själv vill. 

Youtubevideos för golffantasten

Vill man ta en titt på en av NordicaGolfs videoklipp kan man gå in på deras Youtube-konto. Där finns bland annat instruktionsvideor av hur man använder olika produkter ur deras sortiment. Här nedan är ett exempel på vad för sorts videor man finner i deras sociala medie-kanal. 

Säker betalning sköts av Adyen

Om man väljer att betala med ett kort när man är i check out-steget hos Nordica Golf kan man vara lugn - Adyen skyddar ens uppgifter så att ingen obehörig kan få tillgång till dessa känsliga data. Adyen är ett erkänt betalningssystem som säkrar betalningar online och ser till att anslutningen är trygg. De betalningsmetoder som går att välja på hos Avast är: 

 • PayPal
 • MasterCard
 • VISA
 • Klarna
 • Swish
 • Banköverföring (Nordea, Handelsbanken, Swedbank, SEB)

Frakt av golfklubbor och tillbehör

Beroende på hur stor beställning man gjort hos NordicaGolf varierar också fraktkostnaden. Mellan 29-129 kr betalar man för sitt paket, men gör man en order som tar sig över beloppet 750 kr är frakten helt gratis. Det får att välja att få sin beställning fraktat med antingen DB Schenker eller 

PostNord. Alla beställningar skickas iväg inom 2 vardagar och själva leveransen tar därefter ytterligare 1-2 dagar. Det går att följa sitt paket via en spårningslänk så snart paketet skickats iväg. 

Retur och garanti hos NordicaGolf

Vid önskemål om att returnera ett paket till NordicaGolf går detta att göra inom 14 dagar från att man tog emot beställningen. Man betalar returfrakten själv och blir fullt återbetald så snart returen är registrerad. Det går också att prova på golfklubbor i 30 dagar, och skulle man inte vara nöjd kan man skicka tillbaka dem och bli återbetald i en värdecheck. 30 dagars-garantin gäller även begagnade klubbor och den kan utnyttjas upp till 3 gånger.  

Slå en pling för hjälp från kundtjänst

Frågor om golfprodukter och tillbehör kan man ställa till NordicaGolfs kundservicepersonal. Kundservice går att få tag på på telefonnummer 08 - 30 90 00. Linjen är öppen kl. 10.00-12.00 och därefter mellan 14.00-16.00. Det går givetvis också att mejla på info@nordicagolf.se. Svar får man inom 24 timmar alla vardagar . 

Gör det billiga ännu billigare med en rabattkod

 1. Välj en rabattkod du kan spara pengar med på vår webbplats. Tänk på att koden ska gälla för ditt tilltänkta köp – det kan vara så att rabattkoden gäller under andra omständigheter än vad du tänkt använda den för så kontrollera gärna detta först. 
 2. Klicka på den NordicaGolf rabattkod du bestämmer dig för. Välj med fördel den du sparar mest pengar med.
 3. Du blir så snart som möjligt omdirigerad till NordicaGolfs hemsida, rabattkoden kommer också synliggöras.
 4. Då koden ska användas senare bör du notera den. Skriv ned för hand eller kopiera den.
 5. Handla på webbutiken som vanligt. Gå därefter till varukorgen.
 6. I översikten över dina varor får du möjlighet att skriva in din rabattkod. Gör det och slutför därefter beställningen.
 7. Medan du drömmer om nästa golfrunda med dina nya prylar kan du vara glad över att du sparat pengar på ditt inköp.

Rabattkoder hos NordicaGolf.

Omdömen för Nordica Golf

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer