Shoepanda rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för februari 2019, uppdaterade och godkända.
Fri frakt vid köp över 499 kr hos Shoepanda
Visa erbjudande
Använd 0 gånger
Villkor
Hitta billiga skovårdsprodukter hos Shoepanda
Visa erbjudande
Använd 9 gånger
Villkor
Shoepanda rabattkoder som löpt ut Läs mer

Missa aldrig en rabattkod från Shoepanda!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Ett stort utbud av skotillbehör

Hos Shoepanda hittar man ett stort utbud av skovårdsprodukter och tillbehör. Skoinlägg, skosnören och skoförvaring är sådant som går att köpa på hemsidan. I kategorin “Skosnören” finns det över 200 snören i olika former, färger, längder och material. Vare sig man söker impregneringsspray till vinterskorna, putsmedel till finskorna eller kanske ett inlägg då ens dojjor är något för stora så har man alltid massvis av produkter att välja på hos Shoepanda.com.

Fixa till skorna med produkter från Shoepanda.

Skoexperter med säte i Åkersberga

Bakom Shoepanda står Heini Kangasmäki och huvudkontoret befinner sig i Åkersberga. Sajten som startades 2016 är till för både privatpersoner och företag som vill erbjuda sina anställda bättre skor. Sedan starten har Shoepanda levererat skovård till tusentals kunder runt om i landet. Företagets mål  är att man som kund enkelt ska kunna få hjälp att hitta just den skoprodukt som passar ens skor bäst, och på sidan finns även en Skovårdsguide för den som är intresserad att läsa  mer. Shoepanda är en del av CLVR-gruppen som bland annat driver sidorna Enkelt.se, Sortiment.se, E-lampor.se och Rakblad.nu, där man hittar lampor, batterier, hygienartiklar och annat.

Filtrerade kategorier på hemsidan 

I webbutiken hos Shoepanda hittar man flera kända märken och massvis av skoprylar. Bland annat finns dessa märken i utbudet:

Alla produkter är indelade i kategorier i shoppen. För att enkelt hitta det man söker kan man gå in på någon av följande huvudkategorier:

 • Skovård
 • Skosnören
 • Skoinlägg
 • Tillbehör
 • Fotvård
 • Kampanjer

Skoinlägg från Shoepanda.

Under varje kategori finns även underkategorier angivna, så att det blir ännu enklare för besökaren att hitta det hen söker. Skosnören är indelade efter färg, typ och form. Skovård går att hitta utefter märke, sort och material. Vill man ha skoinlägg går det att välja säsong och därefter är det enklare att finna de perfekta sulorna eller inläggen.

Mängdrabatt vid köp av flera varor

När man handlar skosnören eller annat i Shoepandas butik kan man få mer rabatt ju fler produkter man köper. De varor som ingår i mängdrabattskampanjen finns att hitta på denna sida. Köper man 4 produkter ur denna lista betalar man endast för 3, och handlar man 5 stycken produkter behöver man enbart betala för 4 och så vidare.

Köp fler och få mer rabatt.

Rabatter i inkorgen

Det går att få nyhetsbrev från Shoepanda och därmed erhålla rabatter och erbjudanden till sin e-postadress. För att få nyhetsbreven skriver man in sin mejladress i det vita fältet längst ner på sidan, eller klickar sig in på “Nyhetsbrev”. För att bekräfta prenumerationen trycker man på “Anmäl mig”. Det går närsomhelst att avanmäla sig. 

Betalningsmetod bestämmer kunden själv

Säkra betalningsmetoder finns att välja på hos shoepanda. Allt betalning går via Klarna och PayPal så att man kan känna sig trygg när man slutför sitt köp i butiken. De alternativ som går att välja på är:

 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
 • Amex
 • Discover
 • Klarna Faktura
 • Klara Delbetalning
 • Klarna Konto

Kvick leverans och möjlighet till fri frakt

När man handlar skovård och tillbehör hos Shoepanda.com har man möjlighet att få sina varor levererade utan att betala någonting för frakten. Handlar man för över 399 kr bjuder butiken på leveranskostnaderna. Köper man för mindre summa än så kostar frakten mellan 19-99 kr beroende på hur mycket paketet väger. En tabell över fraktkostnader finns här tillsammans med andra frågor och svar gällande leveransen. Leveranstiden är 1-3 dagar. Under vissa produkter står det “2-4 dagar” angivet och då är det den frakttid som gäller.

Visst går det att returnera

Det är fullt möjligt att returnera en produkt eller flera om man inte känner sig helt nöjd. Detta förutsätter att produkten i sig är hel och ren och inte använd. Inom 30 dagar har man möjlighet att skicka tillbaka en vara, räknat från den dag som man erhållit paketet. Vid en retur bör man skicka med en lapp med namn och ordernummer så att det går att spåra returen till rätt beställning när den kommer fram till lagret. 1 års garanti ingår även på alla produkter i sortimentet.

Ta kontakt med kundservice

Vill man ställa frågor till Shoepanda går det bra att använda sig av deras kontaktformulär som finns på hemsidan. Genom att fylla i namn, eventuellt företagsnamn, telefonnummer, epost och sitt meddelande samt trycka på “Skicka” kan man snabbt få svar på det man undrar över. Det går självklart också att skriva ett brev till:

Shoepanda AB
C/O Pelican-huset
Stockholmsvägen 104
18730 Täby

Spara pengar hos Shoepanda

 1. För att erhålla rabatt i Shoepandas butik kan du titta igenom de rabattkoder som finns på Rabattkalas.se och sedan välja ut den som passar ditt köp bäst. Klicka på den kod du vill använda.
 2. Nu kan du kopiera koden eller skriva ner den. Den behövs när du checkar ut ur butiken lite senare.
 3. Gå till Shoepanda.com och välj de varor du vill ha. Du lägger dem i varukorgen, och när du är klar går du till kassan.
 4. Här kan du till vänster skriva in din rabattkod under texten “Jag har en rabattkod”. När du klickar där dyker det upp en liten ruta där koden kopieras in för att tillämpa koden trycker du på “Aktivera”.
 5. Du kan nu se att totalsumman har ändras till en mindre summa. Så lätt var det att spara hos Shoepanda!

Rabattkoder hos Shoepanda.com.

Adress

Shoepanda AB
c/o Pelican-huset
Stockholmsvägen 104
18730 Täby
Sverige

Betalningssätt
 • Faktura
 • Girobetalning
 • Direktöverföring
 • Delbetalning
 • PayPal
 • Kortbetalning
  • Visa
  • American Express
  • MasterCard
Fraktsätt
 • PostNord
Villkor
Omdömen för Shoepanda

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer