Tailor Store rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för maj 2019, uppdaterade och godkända.
100 kr
100 kr rabatt vid köp över 500 kr hos Tailor Store
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 0 gånger
Villkor
10%
10% rabatt på en skjorta hos Tailor Store
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 0 gånger
Villkor
500 kr
500 kr rabatt på Luxury Shirts hos Tailor Store
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 8 gånger
Villkor
40%
40% rabatt på skjortor hos Tailor Store
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 107 gånger
Villkor
30%
30% rabatt på skjortor hos Tailor Store
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 66 gånger
Villkor
20%
20% rabatt på businesskjortor hos Tailor Store
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 16 gånger
Villkor
Fri frakt vid köp över 999 kr hos Tailor Store
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 271 gånger
Villkor
Köp 2 skräddarsydda skjortor för 999 kr hos Tailor Store
Visa erbjudande
Använd 4332 gånger
Villkor
Skjortor från 499 kr hos Tailor Store
Visa erbjudande
Använd 39 gånger
Villkor
Köp 4 skjortor, betala för 3 hos Tailor Store
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 0 gånger
Villkor
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Tailor Store Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Tailor Store!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Tailor Store - skräddarsydda skjortor för alla smaker

Webbutiken Tailor Store som senast 2012 utsågs till "Årets Digitala Gasell" av Dagens Industri är ett snabbt växande distanshandelsföretag. Tailor Store tog sig in på den digitala marknaden 2003 och har sedan dag ett siktat in sig på att ta en stor andel av den traditionella marknaden online. Med ett hållbart framgångsrecept vilket innefattar kundanpassade kläder, miljöhänsyn, etiskt korrekta arbetsförhållanden och vinstdrivande mål har Tailor Store kommit att bli en av Sveriges största butiker inom e-handel. I butiken hittar man skräddarsydda skjortor för varje plånbok och smak. Förutom skjortor går det också att köpa slipsar, näsdukar, strumpor och mycket annat i butiken.

Tailor Store har skräddarsydda skjortor för alla storlekar och smaker.

Framgång sedan starten

VD:n Jan Höjman har tagit steget in i modeindustrin med inställningen att alla svenskar kan klä sig med stil om de får rätt service och hjälp. Verksamheten tog fart 2003 i Helsingborg och har sedan dess haft vinden i ryggen. Innan Tailor Store ens lanserat sitt eget officiella varumärke 2007 vann webbutiken sin första utmärkelse under SIME som ”bästa e-handelsföretag i Skandinavien 2006”. Företagets vision är att de med hjälp av e-handel vill göra shopping till något roligt, enkelt och personligt samtidigt som de erbjuder prisvärda kläder och accessoarer.

Tailor Store - mode på nätet sedan 2003.

Ett skräddarsytt sortiment hos Tailor Store

Tailor Store har gjort det möjligt för alla sina kunder att designa sin egen skjorta. Det går att välja mellan en stram, lössittande eller normal skjortmodell av olika tyger. Egyptisk bomull är standard, men sortimentet rymmer alltifrån satin, twill, poplin och dobbyvävda tyger. Tailor Store har en utförlig måttguide som man ska ta hjälp av när man handlar i butiken. Det går även att köpa en utav butikens färdigdesignade skjortor. 

Designa din egen skjorta hos Tailor Store.

Utöver skjortor har Tailor Store ett brett sortiment av pikétröjor, kostymer och chinos, samt tillbehör såsom slipsar, manschettknappar och strumpor. Nedan anges några av Tailor Stores allra populäraste skjortor:

 • Linneskjortor
 • Oxfordskjortor
 • Button-downskjortor
 • Business-skjortor
 • Flanellskjortor
 • Wrinkle free-skjortor

  Skjorta från Tailor Store.

Hållbarhetstänk hos Tailor Store

Tailor Store tar sitt ansvar när det kommer till sociala frågor och miljötänk. När man handlar i deras shop kan man till exempel alltid vara säker på följande: 

 • Tailor Store är 100% koldioxidneutrala. Varje år räknas företagets utsläpp ut och finns det ett överskott kompenseras detta genom trädplantering på Sri Lanka där en stor del av produktionen sker. 
 • Miljövänliga förpackningar och material används vid tillverkningen av Tailor Stores produkter.
 • Tailor Store ger skrädderianställda schyssta villkor och anständiga löner. Alla medarbetare erbjuds även gratid dans-, språk- och musikkurser samt tillgång till gratis gym. 
 • Plaggen är certifierade av Global OrganicTextile System (GOTS). 

Hållbart mode hos Tailor Store.

Nyhetsbrev från Tailor Store

För att få ta del av inspiration och erbjudanden innan alla andra kan man anmäla sig till Tailor Stores nyhetsbrev. Detta gör man längst ner på deras hemsida genom att fylla i sin mejladress. För att bli prenumerant då? Jo, då klickar man helt enkelt på "Prenumerera". 

Hitta inspiration i nyhetsbrevet.

Tailor Store i sociala kanaler

Visst går det att hitta Tailor Store i sociala media. På Facebook, Instagram och Twitter har de konton där man kan välja att följa eller gilla dem och låta sig inspireras av deras nyheter och produkter.

Betala dina skjortor enkelt och smidigt

Det ska inte vara för komplicerat att köpa en skjorta online. Det är det inte heller hos Tailor Store. I butiken kan man välja att betala som man vill; med faktura, kreditkort, PayPal eller direktöverföring från någon utav följande banker: 

 • SEB
 • Handelsbanken
 • Nordea
 • Swedbank

De kort som går att betala med är VISA och MasterCard. Klarna har hand om fakturabetalning. 

Fri leverans hos Tailor Store

Leveranstiden hos Tailor Store bestäms efter vilken sorts produkt man har köpt. Ett preliminärt datum anges när man gör sin beställning så att man kan se på ett ungefär när man kan förvänta sig sin vara. Här går att läsa mer om Tailor Stores leveranstider. Alla beställningar som överstiger 999 kr skickas ut gratis. PostNord har hand om frakten från Tailor Stores lager.

Få dina skjortor hem till dörren med fri frakt när du handlar för över 999 kr.

Att ångra köp hos Tailor Store

Alla kunder hos Tailor Store har möjlighet att ångra sitt köp inom 14 dagar från att beställningen är mottagen. Detta avser dock inte specialtillverkade produkter så som skräddarsydda skjortor, chinos, kostymer m.m. Vill man skicka tillbaka något kan man använda sig av Konsumentverkets standardblankett som finns att hämta ner här. Returfrakten betalas av kunden själv och returer ska skickas till följande adress

Tailor Store Sweden AB
Garnisonsgatan 48
254 66 Helsingborg
Sverige

Hjälp från kundtjänst

Vill man ha hjälp med någonting gällande en beställning eller Tailor Stores skjortutbud kan man ta kontakt med butiken via mejl kundtjanst@tailorstore.se. Det går även att fylla i deras kontaktformulär. Det går i många fall också att läsa sig fram till svaret under "Vanliga frågor".

Handla smart med en rabattkod hos Tailor Store

 1. Börja med att välja en rabattkod från Rabattkalas som gäller för din blivande skjorta.
 2. Tryck på rabattkoden när du valt en. Vi ser då till att omdirigera dig till Tailor Stores sida med skräddarsydda skjortor.
 3. Kopiera eller skriv ned din rabattkod innan du fortsätter med din beställning. Den behövs strax igen!
 4. Välj en färdigsydd skjorta eller mellan alternativen för hur du vill att din skjorta ska se ut. Med de rätta måtten tillhanda trycker du dig fram till kassan. 
 5. Nu befinner du dig i butikens checkout. Här ombes du ange din rabattkod genom att skriva in den i fältet under texten "Presentkort/Kampanjkod". Godkänn genom att klicka på "OK". 
 6. Uppge nödvändig betalningsinformation för att sedan invänta din skjorta tillverkad med precession till ett rabatterat pris.

I angivet fält lägger du in din rabattkod hos Tailor Store.

Omdömen för Tailor Store

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer