Tailor Store rabattkod

Fri frakt på hela sortimentet hos Tailor Store
**********
Visa rabattkod & butik
Använd 240 gånger
Villkor
Köp 2 skräddarsydda skjortor för 999 kr hos Tailor Store
Visa erbjudande
Använd 4183 gånger
Villkor
Skjortor från 499 kr hos Tailor Store
Visa erbjudande
Använd 10 gånger
Villkor
Glad Påsk!
Tailor Store rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Tailor Store Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Tailor Store!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Tailor Store har skrädarsydda skjortor för alla.

Tailor Store valde rätt väg från skärm till skjorta

Webbutiken som senast 2012 utsågs till årets Digitala Gasell av Dagens Industri är det växande distanshandelsföretaget Tailor Store. VD Jan Höjman har tagit steget in i modeindustrin med inställningen att svenskarna kan klä sig rätt om de får rätt service och information. Tailor Store Sverige AB tog sig in på den digitala marknaden 2003 och har sedan dag ett siktat in sig på att ta en stor andel av den traditionella arbetsmarknaden. Med ett hållbart framgångsrecept vilken inrymmer kundanpassade kläder, miljöhänsyn, etiskt korrekta arbetsförhållanden och vinstdrivande mål har Tailor Store kommit att bli en av Sveriges största butiker inom e-handel.

Ledande på marknaden för e-handel i Sverige

Verksamheten bakom Tailor Store AB tog fart 2003 i Helsingborg och har sedan dess haft vinden i ryggen. Åren mellan 2008 och 2013 har man kunnat se en tillväxt på över 300 procent hos företaget. Innan Tailor Store ens lanserat sitt eget officiella varumärke 2007, vann webbutiken sin första utmärkelse under SIME som ”bästa e-handelsföretag i Skandinavien 2006”. Idag har företaget utvecklat en officiell vison om expansion i vilken de med hjälp av e-handelslösningen vill göra shopping online till något roligt samt göra tillgängliga prisvärda kläder och accessoarer.

Skjortor för alla stilar och smaker har producerat under märket Tailor Store sedan 2003.

Ett skräddarsytt sortiment hos Tailor Store

Designa din egen skjorta med mått anpassade efter din kropp. Välj mellan en businesskjorta, en button down skjorta, en casual skjorta eller en classic skjorta av olika tyger. Egyptisk bomull är standard, men sortimentet rymmer alltifrån flanell, twill, linne och wrinkelfria tyger. Tailor Store har en utförlig måttguide som du ska ta hjälp av när du handlar en ny skjorta. Du kan även välja att handla en skjorta bland butikens färdiga skjortor. Utöver skjortor har Tailor Store ett brett sortiment av pikétröjor, chinos, underkläder och tillbehör såsom slips, manschettknappar och strumpor. Nedan ser du några av Tailor Stores mest populära skjortor:

 • Business – Ramalde, white
 • Ternberg, dark blue
 • Tavira, blue
 • Milano, black
 • Oxfordskjorta, Gondomar, white
 • Wolfern, pink
 • Caucel, white

Handla smart från skärm till skjorta med en rabattkod hos Tailor Store

 1. Börja med att välja en rabattkod från Rabattkalas som är giltig för din blivande skjorta.
 2. Tryck på rabattkoden när du valt en, vi ser då till att omdirigera dig till Tailor Stores sida med skräddarsydda skjortor.
 3. Kopiera eller skriv ned din rabattkod innan du fortsätter med din beställning.
 4. Välj en färdigsydd skjorta eller mellan alternativen för hur du vill att din skjorta ska se ut. Med de rätta måtten tillhanda trycker du dig fram till kassan. 
 5. Nu befinner du dig i butikens checkout. Här ombes du ange din rabattkod genom att trycka på ”click here if you have a coupon”. När du fyllt i det tomma fältet trycker du på ”Activate code”.
 6. För att gå vidare med din betalning måste du skapa ett nytt konto varpå du sedan loggar in på det.
 7. Inloggad uppger du nödvändig betalinformation för att sedan invänta din skjorta tillverkad med precession till ett rabatterat pris.

tailor stores rabattkod matas in här

Omdömen för Tailor Store

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8