belysningsdesign.se

BelysningsDesign rabattkod

0 BelysningsDesign rabattkoder och 1 erbjudande för september 2017

Fri frakt på hela sortimentet hos BelysningsDesign
Gäller frakt till postombud inom Sverige. Till Norge och Danmark fri vid köp över 500 kr.
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 354 gånger
Höstmys
BelysningsDesign rabattkoder som löpt ut – Läs mer

Missa aldrig en rabattkod från BelysningsDesign!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt

BelysningsDesign en belysningsmästare

När det kommer belysning på ett snyggt sätt är BelysningsDesign.se en av mästarna på marknaden. Butiken riktar in sig på armaturer i alla dess slag. Butikens rika utbud av stil och färg håller hög kvalitet utan att prislappen stiger en åt huvudet. Med Kristina Stenholm i spetsen för verksamheten menar idémakarna bakom butiken att köp hos BelysningsDesign på samma sätt som detaljer i hemmet ska vara enkelt. BelysningsDesign lever inte bara upp till sitt urval av design, den goda servicen utgör en grundpelare i butikens verksamhet.  

Stilfullt ljus hos BelysningsDesign, det är det som gäller.

De slog ihop sina huvuden för att starta BelysningsDesign

Den färgglada webbutiken BelysningsDesign slog upp sina virituella portar år 2006 när de fyra entreprenörerna Kristina Stenholm, Michael Sjökvist, Jan Stenholm och Tim Jacques en dag bestämde sig för att gå ihop, komplettera varandras olika erfarenheter och skapa företaget Belysningsdesign Scandinavia AB. Satsningen fick gensvar och företagets verksamhet omfattar inte bara Sverige utan också resten av Norden. I dagsläget ägs företaget av Vätterledens Invest AB och heter E-Commerce Scandinavia AB.

Design under strålkastarljuset hos BelysningsDesign

I ett minst sagt kreativt sortiment hos BelysningsDesign hitts allt från färgspäckade taklampor i modern tappning till pompösa kristallkronor i en mängdvis olika modeller och design. Orientera fram till rätt lampa beroende på om det är inomhusbelysning, badrumsbelysning, utebelysning eller mysbelysning som lockar. Efterfrågas en specifik typ av lampa finnes den enkelt genom att sortera efter exempelvis pris, färg eller tillverkare. Några av tillverkarna ses nedan:

 • Markslöjd
 • LampGustaf
 • Kreps
 • VITA
 • By Sandenholt
 • Malmbergs
 • Termo

Designa din belysning och spara pengar med en rabattkod

 1. Börja med att välja en giltig rabattkod för BelysningsDesign hos Rabattkalas. Se till att rabattkodens villkor är giltig för just ditt köp.
 2. Klicka på rabattkoden så ser vi till att omdirigera dig från vår portal till BelysningsDesign.
 3. Anteckna rabattkoden inför senare bruk av koden.
 4. Inne på BelysningsDesign lägger du till den belysning du vill ha i din varukorg. Var säker på att du har med dig rätt produkter när du går vidare till kassan med dem.
 5. I kassan under din ordersammanställning ser du texten Klicka här för att ange din rabattkod. Uppge din rabattkod i det tomma fältet som dyker efter att du klickat på texten och tryck på ”Använd rabattkod!”.
 6. Gå vidare med din betalning genom att logga in eller genom att upprätta ett konto då du anger personuppgifterna som efterfrågas.
 7. Skicka slutligen iväg din beställning hos BelysningsDesign. 

Så här ser det öppnade fältet ut.

Inga omdömen finns tillgängliga
Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8