En del till dig och en del till oss: När du använder en rabattkod på ditt köp kan det ge provision till oss.

Dinprint rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för juni 2024.

Rabattkoder & erbjudanden uppdaterade och godkända.
Vår rekommendation Canvas från 350 kr hos Dinprint
 • Ny kund: Ja
 • Existerande kunder: Ja
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
 • Slutar snart
 • Använd 20 gånger
 • Sista ändringen gjord den 2021-12-08 kl. 07:23 av Asger.
Fri frakt på hela sortimentet hos Dinprint
 • Ny kund: Ja
 • Existerande kunder: Ja
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
 • Slutar snart
 • Använd 38 gånger
 • Sista ändringen gjord den 2021-12-08 kl. 07:22 av Asger.
2.200.000+ användare sparar pengar med oss varje månad. 2.200.000+ användare sparar pengar med oss varje månad. 2.200.000+ användare sparar pengar med oss varje månad.
Utlöpta rabattkoder20 %
20% rabatt på hela sortimentet hos Dinprint
 • Ny kund: Ja
 • Existerande kunder: Ja
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
 • Använd 20 gånger
35 %
35% rabatt på tapeter, tavlor, affischer och rullgardiner hos Dinprint
 • Ny kund: Ja
 • Existerande kunder: Ja
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
 • Använd 10 gånger
 • Gäller så länge lagret räcker. Kan inte kombineras med andra rabattkoder eller erbjudanden.
15 %
15% rabatt på fototapeter, canvas, plexiglastavlor och rullgardiner hos Dinprint
 • Ny kund: Ja
 • Existerande kunder: Ja
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
 • Använd 6 gånger
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning
Rabattkalas.se Newsletter
Aktuella rabattkoder och erbjudanden hos Dinprint
Tillgängliga rabattkoder 0
Tillgängliga erbjudanden 2
Maxrabatt --
Rabattkoder enbart för nya kunder 0
Rabattkoder för nya och befintliga kunder 0
Sist ändrat den
Värt att veta om Dinprint

Vackra väggprydnader och prints för hemmet hittar du hos Dinprint. Allt från fototapeter till rullgardiner säljs i butiken.

Slipp slösa pengar i onödan och använd dig av en rabattkod när du handlar dina prints. 

Uppdaterat av Asger den 25 jan. 2021.

Drömma sig bort genom dekoration

Dinprint erbjuder tavlor, affischer, tapeter och annan väggdekoration för den som vill skapa ett perosonligt hem med hjälp av färger och mönster. I deras utbud finner man tryck i alla möjliga kategorier så som fantasi, natur, kartor, djur, mat, städer och sport. Med motiven hos dinprint kan man enkelt skapa ett unikt boende med sin alldeles egna stil och smak. Dinprint tillåter en att drömma sig  bort till daggfyllda skogar, heta savanner och pulserande storstäder. Vare sig man vill skapa ett lugnt sovrum, ett trendigt vardagsrum eller ett lekfullt barnrum kan man enkelt hitta inspiration och idéer i dinprints webbutik.

Att skapa ett hemtrevligt hem är för de flesta viktigt. Dinprint hjälper den som vill sätta en personlig touch på sitt hem.

Tapeter och tavlor tillverkade i Norrköping

Dinprint är sedan 1 januari 2014 aktiva och tillverkar alla sina produkter själva i lokaler i Norrköping. Driver företaget gör Esa Tapani Mäntynen ihop med en rad kompetenta personer med stor kunskap om tapeter, foton och trycksaker. Företaget ägs av Gigantprint AB som arbetar inom samma bransch med storbildsproduktioner av tapeter, tavlor men även annat tryck. Dinprint är dock helt inriktade på heminredning, väggdekoration och inriktar sig främst på privatpersoners behov och önskemål.

Utöver tapeter och tavlor tillverkar de tygbilder, rullgardiner och canvas. Lim, skruv och plugg ingår alltid där det behövs. Produktionen sker dygnet runt  i Gigantprints Norrköpingslokaler.  

Gigantprints tryckeri där också Dinprints produkter tillverkas.

Tryck för väggar i alla storlekar

Ett hus kan se ut som ett helt annat enbart med hjälp av ny färg på väggen. Hänger man upp en ny tavla över matbordet bidrar den till en ny stämning vid middagen, och hos Dinprint bestämmer man själv hur man vill att den stämningen ska bli. Massvis av personliga tryck för hemmet går att välja på i deras nätbutik. Produkterna finns där för privatpersoner som vill skapa en hemtrevlig stämning med hjälp av tavlor, rullgardiner och tapeter. De produkter som finns att välja på på hemsidan är:

 • Canvastavlor
 • Fototapeter
 • Plexiglastavlor
 • Posters & Affischer
 • Ramar
 • Rullgardiner med tryck
 • Tygbilder i ram

Är man ute efter ett vackert stort tryck som verkligen gör skillnad till rummet kan man köpa en canvastavla. Den synd och är enkelt att hänga upp då den är färdigmonterad. Hos dinprint kan man även välja att infoga sin egen bild, så att ett porträtt av någon i familjen kan få pryda väggen, eller kanske ett fotografi man tog under solsemestern. Det finns inga standardmått på canvastavlorna hos dinprint utan man kan helt bestämma själv i vilket mått man vill ha tavlan.

Canvastavlor från Dinprint skapar stämning i rummet.

När man handlar fototapeter får man med torrlim så att man enkelt kan fästa upp fondtapeten där hemma. Motiven föreställer mönster i alla färger och former, fina illustrationer och fotografier och mer avskalade tryck. Man kan hitta tapeter som föreställer en tegelvägg, en skog eller en city skyline. Här följer en instruktionsvideo om hur man sätter upp en fototapet hemma:

Plexiglasen är av högsta kvalitet och färgen som de trycks med är miljövänlig. Det blir en fin finish på de tavlor som täcks av plexiglas. Affischer finns i flera storlekar med hundratals motiv och är enkla att sätta upp. Klämmor säljs inte för sig men går att köpa till när man beställer en affisch. Ramarna på dinprint säljs i åtta olika storlekar. Vill man ha en rullgardin går det att välja på en som är mörkläggande eller en mer transparent. Till gardinerna medföljer ett så kallat child safe-tillbehör så att man kan känna sig säker även när man beställer rullgardiner till barnrummet.

För att använda sig av ett eget tryck, till exempel ett fotografi man själv tagit och vill sätta på väggen måste man registrera sig som medlem på dinprints hemsida. Detta är naturligtvis kostnadsfritt och tar bara några sekunder. 

Inspiration och rabatter

Nyheter, rabattkuponger, erbjudanden och uppdateringar. Allt detta får man kontinuerligt om man väljer att prenumerera på Dinprints nyhetsbrev. Anmäla sig kan man göra längst ner i högra hörnet under “Nyheter & Erbjudanden”. Själva prenumerationen kostat naturligtvis ingenting och är heller inte bindande.

#Dinprint

På Facebook, Google+, Tumblr, Instagram hittar man DinPrint.se där de flitigt och mer än gärna delar med sig av det allra senaste i utbudet. Letar man inspiration inför renoveringen kan något utav dessa sociala medier vara ett bra sätt att hitta den på. Vill man själv visa upp vad man köpt och hur resultatet där hemma blev kan man göra detta genom att på instagram skriva in hashtagen #dinprint. På så sätt kan andra kunder finna inspiration och man själv får dela med sig av sin bild.

Att dela sin egen bild från dinprint i sociala medier kan vara kul för både en själv och andra. Här är Fredrik från dinprint och hans tavla.

Flertalet metoder till betalning

Att handla hos Dinprint.se innebär att man har två olika betalningsalternativ att välja på: kreditkort, direktöverföring, faktura eller Klarna. De kort som accepteras som betalningsmedel är VISA och Mastercard. När en betalar med kort krypteras alla uppgifter och kan inte ses av obehöriga. Med Klarna betalar man allting via sitt Klarna konto - antingen direkt, efter en månad eller som flera uppdelade belopp. Att betala med kort på sidan är helt kostnadsfritt utan avgifter. Med faktura (14 dagar) betalar man heller ingen avgift. Väljer man att betala i slutet av nästkommande månad adderas en fakturaavgift på 29 kronor. Klarna Konto tar ut en ränteavgift vid delbetalning. Mer om Klarnas villkor går att läsa om här. Väljer man direktöverföring betalar man ingenting extra och uppgifterna krypteras precis som vid betalning med kreditkort.

Din print på posten

Din print skickar ut alla sina produkter med Postnord. Produkten tar ungefär 5 dagar att färdigställas och så fort den finns att hämta på postombudet får man en leveransbekräftelse till mejl eller mobil. Från att paketet skickats ut tar leveransen ca. 1-3 arbetsdagar. Frakten är gratis inom Sverige så man behöver som kund aldrig betala någonting hos DinPrint oavsett storlek på beställning. Skulle man vilja att paketet levereras direkt till dörren är detta möjligt och då tillkommer en avgift på 49 kr.  Väljer man hemleverans är frakttiden densamma som vid leverans till uthämtningsställe.

Ångerrätt på alla beställningar

När man handlar varor på internet gäller alltid 14 dagars ångerrätt. Detta även hos Dinprint. Om man inte är nöjd med varan efter att ha tagit emot den är det bara att returnera paketet. I retur får man ett presentkort på motsvarande summa som går att använda i Dinprints butik till något annat motiv eller en annan vara. Frakten betalas av kunden själv. Vid specialtryck går inte varan att säljas vidare utan återvinns istället, därav kostnaden för returen. Vid en återförsändelse ska konsumentverkets returblankett användas. Den finns på dinprint.se, på konsumentverkets hemsida och här. Garantin hos Dinprint gäller i 1 år och reklamationsrätt har man i 3 år.

Vanliga frågor och instruktionsvideo

När man handlar online uppstår det ibland funderingar. Om man har en fråga gällande material, utbud, leveranstid eller samarbete spelar ingen roll - Dinprint hjälper en oavsett vad det är man undrar över. Deras kundservicepersonal står till tjänst måndag-fredag mellan klockan 08.00-17.00. Det går fint att mejla dem på info@dinprint.se eller slå en signal på telefon 011-251575. Råkar man bo i Norrköpingsområdet kan man också svänga förbi Platinagatan 6. Under “Vanliga frågor” kan man också leta sig till svaret på sin fråga. Dinprint har även gjort en instruktionsfilm för hur man beställer på hemsidan. Är det beställningsprocessen man undrar över kan det med andra ord vara värt att se på videon innan man kontaktar kundtjänst.

Lägg till en rabattkod och få över till annat:

 1. Är det dags att köpa fototapet eller annat tryck? Vad roligt! Då gör du rätt i att spara lite pengar med en rabattkod. Välj ut den kod du vill använda på Rabattkalas.se. Tryck på den du bestämmer dig för.
 2. Du får upp en ruta. Här kan du kontrollera rabattkodens villkor och när du gjort det gå direkt till butiken.
 3. I dinprints webbshop väljer du nu ut vad du vill köpa. Letar du efter något speciellt kan du använda sökrutan uppe till höger och skriva in ett sökord.
 4. När du är klar med din shopping går du till kassan som du hittar längst uppe i högra hörnet på dinprint.se.
 5. Precis under produktinformationen och bilden finns en liten vit ruta. Du kan här klistra in din rabattkod.
 6. När du gjort detta ser du att priset omräknats. Slutför köpet och invänta ditt paket. Med rabattkoden har du sparat en slant som du kan använda till annat!

Kopiera in en rabattkod hos Dinprint och få rabatt.

Vanliga frågor om Dinprint

Just nu kan du spara pengar med följande Dinprint rabattkoder och erbjudanden online:

Just nu har vi 0 Rabattkoder & 2 Erbjudanden att använda för att spara pengar hos dinprint.se i juni. Alla rabattkoder och erbjudanden har testats och vertifierats av våra medarbetare.

Du kan kontakta kundtjänst hos Dinprint via telefon på 011-251575 och via e-post info@dinprint.se.

Dinprint adress är:
GigantPrint AB
Platinagatan 6
602 23 Norrköping

Hos Dinprint betalar man enkelt med Faktura, Direktöverföring, Delbetalning, VISA och MasterCard.

Dinprint skickar sina beställningar med PostNord.

Ja, Dinprint finns på Facebook, Youtube, Instagram och Tumblr.
Hur betygsätter du vårt erbjudande?