Langley rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för september 2019, uppdaterade och godkända.

Förmånliga sista minuten-resor hos Langley
Boka billiga temaresor hos Langley
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
1000 kr
1000 kr rabatt på hotell i Courmayeur hos Langley
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
15 %
15% rabatt på valfritt hotell hos Langley
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
1000 kr
1000 kr rabatt på resor som bokas tidigt hos Langley
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
800 kr
800 kr rabatt på resor till Frankrike hos Langley
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
500 kr
500 kr rabatt på resor hos Langley
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
500 kr rabatt på utvalda resor hos Langley
Fly&Drive resor för endast 1000 kr hela våren hos Langley
1000 kr
1000 kr rabatt på resor hos Langley
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Upp till 1500 kr ungdomsrabatt hos Langley
Upp till 6000 kr barn- och ungdomsrabatt på Karibienresor hos Langley
Upp till 6000 kr barn- och ungdomsrabatt på karibienresor hos Langley
1000 kr rabatt på skidresor hos Langley
500 kr rabatt på utvalda resor till Guadeloupe, Korsika och Kreta hos Langley
Komplett skidsemester-paket i franska alperna till superpris hos Langley
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
500 kr rabatt på resor till Korsika och Kalamata hos Langley
1000 kr
1000 kr rabatt för en person vid bokning hos Langley
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

Langley – upplevelsen man sent glömmer

Med egna hotell och resorts erbjuder Langley högkvalitativa resor till både värme och kyla. Det är möjligt att boka en skön solsemester i Karibien eller en fartfylld skidresa i Alperna på Langleys hemsida. Konceptet temaresor med god mat och avkoppling är något som de har specialiserat sig på, och med sina 30 år i branschen vet de vad deras kunder vill ha. Temaresorna leds av utbildad personal med stor kunskap inom sitt område. En oförglömmlig upplevelse får man hos Langley bland annat genom spännande aktiviteter, handplockade resmål och personlig service. 

Langley erbjuder både skid- och solresor.

För skidåkare, av skidåkare

Resan för dagens Langley började när entreprenören och skidfantasten PontusLangley en vinter 1984 satt på bussen ner till franska Tignis - en resa som han själv var med och arrangerade. Den positiva responsen på denna resa banade väg för att vidareutveckla konceptet och snart kom ett seriöst reseföretag att etableras, till en början under namnet SkiTignes. Tanken var att erbjuda skandinavier världens bästa skidresor - för skidåkare, av skidåkare. 

Efterfrågan på Langleys skidresor bara växte, och under mitten av 90-talet öppnade man flera nya hotell i franska Alperna. Allteftersom företaget expanderade satsade man även på resmål för solresor, bland annat till vackra orter såsom Korsika, Karibien och Kreta.

Skidresor av hög rang hittar du hos Langley.

Noga utvalda destinationsorter hos Langley

Idag har Langley ett bred variation på olika destinationer och resmål. Barnfamiljer, skidåkare och nygifta par kan alla hitta något som passar hos Langley. Ett av de mer exotiska resemålen är till exempel Guadeloupe i Karibien. Ett annat resmål är Ski Around i Chamonix. Langley är kända för sin höga service på sina 13 befintliga hotell, några av dem är:

 • Langley Resort Fort Royal
 • Langley Resort Napoléon Bonaparte
 • Langley Ski Lodge Rendelhof
 • Langley Hotel la Brunerie
 • Langley Hotel Gustavia
 • Langley Ski Lodge Grand Nord

Ett av Langleys många hotell.

Temaresor hos Langley

Resor fulla av aktiviteter och rörelse är något som kännetecknar Langley som företag. De erbjuder temaresor till både varma och kalla breddgrader. Temaresorna innefattar allt från träning till mindfullness och i resorna ingår boende, mat och aktiviteter ledda av utbildade och kunniga instruktörer.

Yogaresa med Langley,

Resenyheter till mejlen 

Om man är intresserad av att få erbjudanden av Langley per mejl behöver man bara fylla i sin mejladress under sektionen "Nyhetsbrev" på hemsidan. Man väljer om man vill ha nyheter och kampanjer gällande solresor eller skidresor eller båda. Det går också att fylla i den flygplats som man helst reser ifrån och på så vis får man erbjudanden om resor som går från vald destination.

Langley i sociala medier

Langley finns på Facebook, Twitter och Instagram för den som är medlem i något utav dessa forum. Där kan man precis som i nyhetsbrevet hitta inspiration, kampanjer och uppdateringar samt reseerbjudanden.  

Betalning med present- eller kreditkort

Destinationerna hos Langley går att betala på två vis: med kreditkort eller presentkort. De kort som går att använda sig av är: 

 • VISA
 • American Express
 • Mastercard
 • Eurocard

Har man ett presentkort som man vill betala med väljer man detta i betalningsstefet och fyller i koden samt godkänner resevillkoren och går därefter vidare genom att klicka på "Slutför bokning". 

Bokning och avbokning av resor

Det går att boka resor hos Langley direkt på första sidan genom att fylla i destination, datum och antal personer som ska med på resan. Det går att genomföra en bokning så sent som dagen innan avfärd. När man slutfört en bokning skickas bekräftelse och biljett till den mejl man angett i sina uppgifter på Langleys hemsida. Biljetten ska skrivas ut i PDF-format före avgång och tas med till flygplatsen och hotellet. Viktigt är att man fyller i namnet precis så som det står i passet. 

Avbokningar är möjliga inom 7 dagar efter att man slutfört sin bokning. Detta är kostnadsfritt förutsatt att man gör det inom denna vecka och att det är minst 30 dagar kvar till avresa. Man ska heller inte ha betalat in anmälningsavgiften för resan om man vill göra en avbokning. 

Ring Langley eller skicka ett mejl

Langley sina huvudkontor i Göteborg och Köpenhamn. Det går att nå dem på telefonnummer 0771 - 12 12 12 vid frågor och funderingar. Besöksadressen är Danska Vägen 10-12 i Göteborg, och vill man skicka iväg ett mejl gör man det till info@langley.eu. Öppettider för telefonlinjen är mån-fre kl. 09.00-18.00 och kl. 10.00-14.00 på helgdagar. 

Res billigare med Langley

 1. Välj en rabattkod eller ett erbjudande hos Rabattkalas bland de som är giltiga för ditt resmål med Langley.
 2. Tryck på rabattkoden för att bli omdirigerad till Langleys egen hemsida.
 3. startsidan väljer du bland alla de resmålen som finns tillgängliga hos Langley.
 4. I samma ruta som du väljer destination och resedatum finns ett tomt fält med rubriken "Kampanjkod". Ange din rabattkod i fältet och tryck på Sök. Är koden giltig dras rabatten av direkt på priserna som sedan visar sig.
 5. För att genomföra din bokning hos Langley krävs av dig att du uppger nödvändiga personuppgifter och väljer det betalsätt som passar dig bäst. Var noga med att skriva rätt namn och detaljer, och slutför sedan bokningen. Trevlig resa önskar vi på Rabattkalas!

Kampanjkoder anges på första sidan hos Langley.

Omdömen för Langley

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer