mattconcept.se

MattConcept rabattkod

0 MattConcept rabattkoder och 1 erbjudande för augusti 2017

Upp till 50% rabatt i utförsäljningen hos MattConcept
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 196 gånger
Skolstart
MattConcept rabattkoder som löpt ut – Läs mer

Missa aldrig en rabattkod från MattConcept!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt

MattConcept ett vinnande koncept

MattConcept.se har kvalitetsmattor från kända nordiska designers till försäljning över internet. Webbutiken MattConcept.se är ett aktiebolag som ägs av moderbolaget Camrent AB vilka sysslar med videokonvertering och videokopiering på nätet. Urvalet av varumärken hos MattConcept.se har gjorts noga och med eftertanke så att du som konsument inte drunknar i ett utbud av mattor men samtidigt ska känna lite på känslan för stil och smak. Butiken har alla mattor du kan tänka dig, du kan till och med designa din egen matta. Tyvärr finns det inget visningsställe men en detaljerad och användarvänlig hemsida gör det enkelt för besökaren att navigera sig fram bland de olika mattorna där du kan titta närmare på dem och få en känsla för kvaliteten.

MattConcept.se ett innovativt företag

Webbutiken som specialiserat sig på mattor drivs av två företagare; Pernilla och Peter, en textilingenjör med bakgrund inom modebranschen och en innovativ entreprenör. MattConcept.se har satsat fullt ut på försäljning av mator sedan starten 2005. Moderbolaget Camrent däremot har funnits sedan 1998 och drivs av samma företagare. De två webbutikerna talar för moderbolagets framgång och expansion.

Mattor för hem, korridor och trappor på MattConcept 

I mattsortimentet hittar du många olika typer av mattor med olika design och gjorda av olika material. Funktionella plastmattor, traditionellt vävda mattor, badrummsmattor, maskintillverkade mattor och mattor av det lite mer vulgära slaget gjorda av fårskinn och koskinn. För större ytor finns det heltäckningsmattor och för mysiga utrymmen finns det handknutna mattor. Du kan måttanpassa din matta samt välja din egen färg. Utöver mattor har webbutiken även ett utbud av bland annat kuddar, filtar och handdukar. Följande varumärken utgör bara några av butikens sortiment i mattväg:

 • Mairo
 • Bargi
 • Kids Concept
 • Etol Design
 • Spira
 • Ege
 • a-Carpet
 • TL-Trading
 • Skandilock

Mattor från MattConcept

Med våra rabattkoder matchar du ditt köp till ett billigare pris

 1. Välj en kod bland Rabattkalas giltiga rabattkoder för MattConcept.se. Se till rabattkoden är giltig för just ditt köp innan du går vidare till webbutiken.
 2. Klicka på rabattkodens ikon så att du blir omdirigerad till MattConcept.se
 3. Se till att skriva ned eller på annat sätt anteckna koden så att du har den med dig och redo.
 4. Välj matta och var noga med att du har rätt vara, mattor är ingen liten sak. I kundvagnen kan du hela tiden kontrollera vad du lagt undan. Tryck på till kassan när du känner dig redo för att gå vidare med din betalning.
 5. I kassan under dina varor ser du ett tomt fält med rubriken ”Rabattkod”, här slår du in rabattkoden som du har antecknat sedan tidigare.
 6. Tryck på OK och scrolla ned till val av fraktpaket, uppge leveransinformation och sist men inte minst betalar du på det sätt som passar dig bäst. 

här är det markerat var du fyller i din rabattkod

Inga omdömen finns tillgängliga
Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8