MattConcept rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för september 2019, uppdaterade och godkända.

Mattor från 349 kr hos MattConcept
Upp till 60% rabatt i vinterrean hos MattConcept
Upp till 50% rabatt i utförsäljningen hos MattConcept
Utlöpta rabattkoder
Var vänlig vänta
Upp till 70% rabatt på mattor hos MattConcept
60% rabatt på massvis av utvalda mattor hos MattConcept
250 kr
250 kr rabatt på mattor hos MattConcept
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
100 kr
100 kr rabatt när du anmäler dig till nyhetsbrevet hos MattConcept
100 kr
100 kr rabatt vid köp över 750 kr hos MattConcept
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri frakt på utvalda mattor hos MattConcept
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25% rabatt på mattan Särö från Himla hos MattConcept
30 %
 • Endast hos Rabattkalas.se
30% rabatt på utvalda mattor från Kateha hos MattConcept
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
100 kr
 • Endast hos Rabattkalas.se
100 kr rabatt vid köp över 1000 kr hos MattConcept
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri frakt på alla plastmattor hos MattConcept
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
100 kr
 • Endast hos Rabattkalas.se
100 kr rabatt vid köp över 1000 kr hos MattConcept
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri frakt på alla barnmattor hos MattConcept
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri frakt på alla mattor hos MattConcept
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% extra rabatt i utförsäljningen hos MattConcept
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
500 kr
500 kr rabatt vid köp av Kateha-mattor över 2500 kr hos MattConcept
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
150 kr
 • Endast hos Rabattkalas.se
150 kr rabatt vid köp av matta över 1200 kr hos Mattconcept
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
300 kr
300 kr rabatt vid köp över 1200 kr hos Mattconcept
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20% rabatt på alla mattor från Himla hos MattConcept
15 %
15% rabatt på mattor från Himla hos MattConcept
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri frakt på hela sortimentet hos MattConcept
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
500 kr
500 kr rabatt vid köp av heltäckningsmattor över 2500 kr hos Mattconcept
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabatt och fri frakt på mattor med fria mått hos MattConcept
Din rabattkod: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning

MattConcept - ett vinnande koncept

MattConcept.se erbjuder kvalitetsmattor från kända nordiska designers till försäljning över internet. Webbutiken MattConcept.se är ett aktiebolag som ägs av moderbolaget Camrent AB som sysslar med videokonvertering och videokopiering på nätet.

Urvalet av varumärken hos MattConcept.se har gjorts noga och med eftertanke, så att man som konsument inte drunknar i ett utbud av mattor, samtidigt som det finns något för varje stil och smak. Butiken har alla sorters mattor man kan tänka sig. Det går till och med att designa sin egen matta! Den användarvänliga hemsidan gör det enkelt för besökaren att navigera sig fram bland de olika mattorna där man kan titta närmare på dem och få en känsla för kvaliteten.

 
Mattor från MattConcept
 

Ett innovativt företag

Webbutiken som specialiserat sig på mattor drivs av två företagare; Pernilla och Peter - en textilingenjör med bakgrund inom modebranschen och en innovativ entreprenör. MattConcept.se har satsat fullt ut på försäljning av mattor sedan starten 2005. Moderbolaget Camrent har däremot funnits sedan 1998 och drivs av samma företagare. De två webbutikerna talar för moderbolagets framgång och expansion.

 
Mattconcept - ett ständigt växande företag.
 

Mattor för hem, korridor och trappor på MattConcept 

I sortimentet hittar man många olika typer av mattor där design och material skiljer sig åt. Funktionella, traditionellt vävda och maskintillverkade mattor är några av de mattor som erbjuds. Badrumsmattor finns också gott om i webbutiken. För större ytor finns det heltäckningsmattor och för lite mindre och mysiga utrymmen kan man hitta handknutna mattor på sidan. Man kan måttanpassa sin matta samt välja sin egen färg när man gör sitt köp. Utöver mattor har webbutiken även ett utbud av bland annat kuddar, filtar och handdukar. Följande varumärken utgör bara några av butikens sortiment i mattväg:

 • Mairo
 • Bargi
 • Kids Concept
 • Etol Design
 • Spira
 • Design House Stockholm
 • Ege
 • a-Carpet
 • Strehög
 • Skandilock

Massor av olika mattor går att köpa hos Mattconcept.se.

Prisgaranti för alla 

Skulle man handla en matta hos Mattconcept och sedan upptäcka att exakt samma produkt finns att köpa i en annan butik för ett billigare pris skulle man förmodligen bli en aning snopen. Därför har Mattconcept en sådan fiffig sak som prisgaranti på alla sina varor. Prisgarantin innebär att skulle en vara säljas billigare i en annan webbutik sänker Mattconcept.se priset på den vara man tänkt köpa, så att man kan köpa den i Mattconcepts butik till samma deal. Villkoren är att den andra butiken är svenskregistrerad och att varan är exakt den samma, det vill säga att den har samma färg, mått och material. Priset i den andra shoppen måste även vara ordinarie pris och får ej vara ett reapris. Prisgarantin är giltig i 10 dagar från att man har gjort sitt inköp hos Mattconcept. 
 

Senaste nytt med nyhetsbrevet 

Vill man hålla sig uppdaterad om vad som händer i Mattconcepts webbutik kan man anmäla sig till deras nyhetsbrev och på så sätt få nyheter och erbjudanden skickade till sin e-post. Detta gör man genom att fylla i sin mejladress längst ner på mattconcept.se i den lilla rutan i mitten. Bekräfta gör man genom att klicka på “Prenumerera”. 
 

Enkel finansiering via Klarna 

Betalningen sker via Klarna och därför kan man välja mellan flera olika betalningsmetoder vid köpetillfället. Faktura, kortbetalning, direktbetalning och delbetalning erbjuds med fördel till Mattconcepts kunder. Skulle man ha frågor som rör en faktura eller delbetalning kontaktar man helt enkelt Klarna direkt.
 

Fast fraktkostnad och gratis prover

Mattconcept erbjuder samma fraktkostnad oavsett storlek på paket. Därför kan man beställa en stor matta eller till och med flera stycken och ändå endast betala 79 kr för leveransen. Schenker är företagets logistikpartner och har ansvar för att mattorna som man beställer kommer tryggt fram till postombudet. Skulle mattan vara större än 155 cm skickas den istället direkt tills en hemadress med bud. Tyg- och mattprover skickas utan någon fraktkostnad för att man ska ha möjlighet att se efter om det valda materialet eller färgen passar i ens hem innan man beställer sin matta. Skulle man bo i Finland eller Danmark kostar frakten även där 79 kr för beställningar på över 1499 kr, och vill man ha en matta levererad till Norge eller Åland är den totala fraktkostnaden 95 kr vid köp över 2499 kr. Samma sak gäller resterande länder som ingår i EU. Leveranstiden ligger på mellan 2-9 dagar beroende på var man bor vilken matta man har beställt. Vill man veta exakt hur lång leveranstiden är för den valda produkten kan man se detta i beskrivningen på varje produktsida. 
 
Mattor sänds till fast fraktpris och prover skickas ut gratis.
 

Ångerrätt i 30 dagar

Visst kan det hända att en matta inte passar i hemmet även om den ser ut att passa på internet. Detta är ingenting man behöver gräma sig över då Mattconcept erbjuder hela 30 dagars öppet köp. Ångerrätten gäller från den dag mattan eller produkten skickas från lagret och man erhåller sin leveransbekräftelse. Skulle man däremot beställt en specialdesignad matta mot beställning gäller inte ångerrätten då den inte går att sälja vidare vid en retur. Man har rätt att skicka tillbaka alla produkter som är i oförändrat skick inom ångerfristen utan att ange någon särskild anledning till sin retur. För att utföra en retur behöver man bara kontakta Mattconcepts kundservice och meddela om detta så hjälper de en vidare. 
 

Nå kundservice för mattrådgivning

Mellan kl. 09.00-16.00 på vardagar går det att nå Mattconcepts kundtjänst om man skulle ha en fråga eller två att ställa. Telefonnumret man ska knappa in för personlig service eller rådgivning är 08 - 522 086 10. Är man inget för att prata i telefon går det givetvis bra att skicka iväg ett meddelande via e-post istället. Mattconcepts mejladress är kundservice@mattconcept.se. Man kan också kontakta kundservice via detta formulär. Skulle man vilja skicka ett brev till Mattconcept kan man nå dem på följande adress: 
 
Mattconcept AB
Holmbergsbacken 5
760 18 Yxlan
 

Med våra rabattkoder handlar du till ett billigare pris

 1. Välj en kod bland Rabattkalas giltiga rabattkoder för MattConcept.se. Se till rabattkoden är giltig för just ditt köp innan du går vidare till webbutiken.
 2. Klicka på rabattkodens ikon så att du blir omdirigerad till MattConcept.se.
 3. Se till att skriva ned eller på annat sätt anteckna koden så att du har den med dig vid checkout.
 4. Välj matta och var noga med att du har rätt vara. I kundvagnen kan du hela tiden kontrollera vad du lagt undan. Tryck på till kassan när du känner dig redo för att gå vidare med din betalning.
 5. I kassan under dina varor ser du ett tomt fält med rubriken ”Rabattkod”. Här slår du in rabattkoden som du har antecknat sedan tidigare.
 6. Tryck på OK och scrolla ned till val av fraktpaket, uppge leveransinformation och sist men inte minst betalar du på det sätt som passar dig bäst. 
Mattconcepts rabattkoder skrivs in i fältet.
Omdömen för MattConcept

Var den första att skriva en recension och dela med dig av dina erfarenheter med andra användare.

Skriv ett omdöme

Vi använder cookies så att du kan få den bästa servicen. Läs mer