Stonefactory rabattkoder & erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för december 2018, uppdaterade och godkända.
15% rabatt på kakel och klinkers från Bricmate hos Stonefactory
Visa erbjudande
Använd 487 gånger
Villkor
Upp till 78% rabatt på kakel hos Stonefactory
Visa erbjudande
Använd 253 gånger
Villkor
43% rabatt på marmorplatta hos Stonefactory
Visa erbjudande
Använd 208 gånger
Villkor
God jul
Fri frakt på kakel och klinkers hos Stonefactory
Visa erbjudande
Använd 842 gånger
Villkor
Gratis prisgaranti vid köp hos Stonefactory
Visa erbjudande
Använd 155 gånger
Villkor
Stonefactory rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Stonefactory Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Stonefactory!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Stonefactory - kakel och klinkers på nätet

Den som funderar på att förgylla sitt hem med kakel, marmor eller mosaik så har Stonefactory lösningen. I butiken hittar man ett av Sveriges största utbud av kakel, klinkers och marmor för såväl inomhus- som utomhusbruk. Har man inte möjlighet att besöka en fysisk butik eller helt enkelt föredrar komforten av att slippa lämna huset kan man enkelt beställa inredningen online istället. Eftersom inga extra kostnader tillkommer så som det gör för fysiska butiker kan Stonefactory erbjuda sina stenar och klinkers till attraktiva priser.

Snyggt hemma med hjälp av Stonefactory.

Hemlevererans sedan 2010

Företaget Stonefactory grundades 2010 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande återförsäljare av kakel, sten, klinker och dylikt över internet. Grundarna såväl som styrelsen har lång erfarenhet av fack- och e-handel och många av de involverade i företaget har goda kontakter med leverantörer runt om i världen. Stonefactory strävar efter att bli störst inom sitt område och därför är det också av vikt att de levererar kvalitativa varor. Allt i deras sortiment är noga utvalt av deras kunniga medarbetare. Företaget är partner till Villaägarnas Riksförbund och erbjuder lägsta prisgaranti på hela deras sortiment. 

Sten och kakel för inne och ute

Oavsett om man planerar att piffa upp ute eller inomhus har Stonefactory de rätta produkterna. För utomhusbruk finns otaliga varianter av marksten, natursten och mursten. Tillbehör som vinkelslip, stenmjöl och belysning går också att köpa. Den som har ett badrum, kök eller kanske ett helt hus att renovera hittar ett stort urval av kakel, klinker, skiffer, granit och mosaik att försköna hemmet med. På deras hemsida hittar man guider som går igenom de olika typerna av sten och kakel och som även berättar grundläggande hur stenläggning går till. Varumärkena som erbjuds i utbudet inkluderar CC Höganäs, Bricmate kakel, Flisby, Marmorfabriken och Våxtorps Betong m.fl. Produkter som finns i butiken är bland annat:

 • Granit
 • Stengolv
 • Skiffer
 • Natursten
 • Väggtegel
 • Mursten
 • Mosaik
 • Glasblock
 • Trägolv
 • Tapeter

Marmor från Stonefactory.

Prenumerera på nyheter från Stonefactory

För att hålla sig uppdaterad om klinkers och kakel kan man med fördel anmäla sig som prenumerant till Stonefactorys nyhetsbrev. Det gör man längst ner på hemsidan till höger, och här kan man även välja att avregistrera sig om man skulle vilja. 

Aktiva på sociala medier

Stonefactory finns på fem sociala plattformar: Facebook, Instagram, Twitter, Youtube och Pinterest. På de olika plattformerna kan man hitta inspiration, information och ta del av kampanjer och annat exklusivt som butiken erbjuder sina följare. 

Hitta inspiration till hemmet på Stonefactorys instagram.

Betalningsalternativ hos Stonefactory

Även när det kommer till betalningen hos Stonefactory har man som kund 5 olika alternativ att välja mellan. De metoder som går att betala med är: 

 • Direktbetalning 
 • Kortbetalning 
 • Fakturabetalning
 • Delbetalning
 • Postförskott

Företaget Collector har hand om fakturor. Det finns även möjlighet att betala efter 90 dagar efter att man gjort sitt köp. Då tillkommer en avgift på 29 kr och man ska vara minst 18 år för att kunna handla. 

Fraktfritt kakel och klinker

Många av produkterna ur Stonefactorys sortiment skickas ut helt fraktfritt. Mosaik, kakel, klinker och granitkeramik levereras alltid helt utan extra kostnad. Frakten för andra produkter varierar och går att se på varje produktsida eller här

De allra flesta produkter skickas med hemleverans under dagtid. Har man beställt ett mindre paket skickas det istället till närmaste postuthämtningsställe. Inomhusprodukter tar ca. 3-5 arbetsdagar att få hem och produkter ur utomhussortimentet får man inom 5-10 arbetsdagar i regel. 

Returnera till Stonefactory

För att returnera en produkt eller flera till Stonefactory går man in under fliken "Retur & Reklamation" där man har möjlighet att fylla i sitt ordernummer och den e-post man använt vid köpet. 14 dagars ångerrätt gäller i hela butiken. 

Ta kontakt med kundtjänst 

När man har en fråga är det ingen idé att sitta inne med den när det finns en kundtjänst att fråga. Stonefactorys kundservice går att mejla på kundservice@stonefactory.se. Mejlen besvaras inom 24 timmar på vardagar. Det går också att ringa till 08 - 22 16 00, eller besöka dem i deras showroom på följande adress: 

Kakelmarknad (Bygghemma Butik)
Birger Jarlsgatan 62
114 29 Stockholm

Det går också att läsa sig till många svar under sektionen "Vanliga frågor".

Använd en rabattkod och du sparar pengar

 1. Hitta först en rabattkod med villkor som stämmer överens med det du vill köpa hos Stonefactory. Klicka på den kod som du vill använda.
 2. Här ser du koden som tillsynliggörs. Nu omdirigeras du till webbutiken. Glöm inte att spara eller kopiera koden innan du går vidare med shoppingen. 
 3. Handla på Stonefactory som vanligt. När du är nöjd med dina inköp går du till varukorgen. Där hittar du ett fält med texten ”Rabattkod”. Fyll i din kod där.
 4. Nu är det bara att komplettera med resten av uppgifterna för att slutföra beställningen. Så lätt var det att spara pengar med en rabattkod hos Stonefactory!

Rabattkoder inlöser man i slutsteget på Stonefactory.se för att få rabatt.

Omdömen för Stonefactory

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Läs mer