Stonefactory rabattkod

15% rabatt på kakel och klinkers från Bricmate hos Stonefactory
Visa erbjudande
Använd 330 gånger
Villkor
Upp till 78% rabatt på kakel hos Stonefactory
Visa erbjudande
Använd 134 gånger
Villkor
43% rabatt på marmorplatta hos Stonefactory
Visa erbjudande
Använd 112 gånger
Villkor
Fri frakt på kakel och klinkers hos Stonefactory
Visa erbjudande
Använd 731 gånger
Villkor
Gratis prisgaranti vid köp hos Stonefactory
Visa erbjudande
Använd 118 gånger
Villkor
Stonefactory rabattkoder som löpt ut Läs mer
Vi är övertygade om att vi har de bästa rabattkoderna till Stonefactory Om du vill kan du dock ta en titt på våra konkurrenters sidor också.

Missa aldrig en rabattkod från Stonefactory!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt
Innehållsförteckning

Stonefactory - Kakel och klinkers på nätetSkiff pÃ¥ nät passar i de flesta sammanhang

Om du funderar på att förgylla en vald del av ditt hem med hjälp av kakel, marmor eller kanske mosaik, men av olika anledningar inte har möjlighet att besöka en fysisk butik med dessa varor, eller helt enkelt föredrar komforten av att slippa lämna huset, då är Stonefactory en lösning för dig. Ett av Sveriges förmodligen största utbud av kakel, klinkers och marmor för såväl inomhus-  som utomhusbruk finner du på Stonefactory.se. Utan några dyra extrakostnader för fysiska butiker kan Stonefactory erbjuda all deras sten och klinker till mycket attraktiva priser.

Stonefactory – Levererar sedan 2010

Företaget Stonefactory grundades 2010 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande återförsäljare av kakel, sten, klinker och dylikt över internet. Såväl grundarna som styrelsen har lång erfarenhet av fack- och e-handel, och många av de involverade i företaget har goda kontakter med leverantörer runt om i världen. Stonefactory strävar efter att bli störst inom sitt område och därför är det också av vikt att de levererar kvalitativa varor, därför är allt i deras sortiment noga utvalt av deras kunniga medarbetare. Företaget är partner till Villaägarnas Riksförbund och erbjuder lägsta prisgaranti på hela deras varukatalog.

stilrent marmorgolv från stonefactorys webbutik

Marmorgolvet Nero Marquina

Sten och kakel för inne och ute

Oavsett om du planerat att piffa upp ute eller inomhus har Stonefactory varorna du behöver. För utomhusgörat har de otaliga varianter av marksten, natursten och mursten. Tillbehör som vinkelslip, stenmjöl och belysning står självklart också till buds. Du som har ett badrum, kök eller kanske ett helt hus att fixa hittar ett rikt urval av kakel, klinker, skiffer, granit och mosaik att försköna valt utrymme med. På deras webbplats finner du utmärkta guider som går igenom de olika typerna av sten och kakel, och som även berättar grundläggande hur stenläggning går till. Varumärkena inkluderar bland annat CC Höganäs, Bricmate kakel, Flisby, Marmorfabriken och Våxtorps Betong. Produkterna omfattar:

 • Stengolv
 • Granit
 • Skiffer
 • Natursten
 • Väggtegel
 • Mursten
 • Mosaik
 • Glasblock

och mycket mer därtill.

Använd en rabattkod och du sparar pengar när du handlar på Stonefactory

 1. Hitta först en rabattkod med passande villkor att använda när du handlar från Stonefactory. Klicka på den som du vill använda.
 2. Nu omdirigeras du till webbutiken. Samtidigt görs rabattkoden synlig; innan du går vidare är det bra om du sparar koden.
 3. Handla på Stonefactory som vanligt. När du är nöjd går du till varukorgen – där hittar du ett fält med texten ”Rabattkod”. Fyll i din kod där.
 4. Nu är det bara att komplettera med resten av de efterfrågade uppgifterna för att slutföra beställningen. Gläds nu åt att du sparat pengar enkelt med en rabattkod.

skärmdump från utcheckningsfasen hos stonefactory

Omdömen för Stonefactory

Bli först med att dela med dig av din shopping-upplevelse och hjälp andra användare.

Skriv ett omdöme

The site does not support this resolution on IE 8