stonefactory.se

Stonefactory rabattkod

0 Stonefactory rabattkoder och 6 erbjudanden för april 2017

Gratis prisgaranti vid köp hos Stonefactory
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 17 gånger
Upp till 20% rabatt på kakel och klinkers från Bricmate hos Stonefactory
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 202 gånger
Upp till 60% rabatt på kakel hos Stonefactory
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 29 gånger
43% rabatt på marmorplatta hos Stonefactory
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 21 gånger
10% rabatt vid köp över 10 000 kr hos Stonefactory
Gäller på kakel och klinker.
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 25 gånger
Fri frakt på kakel och klinkers hos Stonefactory
Visa erbjudande
Fungerar rabatten? 0 0
Testad
Använd 596 gånger
Stonefactory rabattkoder som löpt ut – Varför?

Missa aldrig en rabattkod från Stonefactory!

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
Avregistrering är alltid möjlig
Kostnadsfritt

Stonefactory - Kakel och klinkers på nätetSkiff pÃ¥ nät passar i de flesta sammanhang

Om du funderar på att förgylla en vald del av ditt hem med hjälp av kakel, marmor eller kanske mosaik, men av olika anledningar inte har möjlighet att besöka en fysisk butik med dessa varor, eller helt enkelt föredrar komforten av att slippa lämna huset, då är Stonefactory en lösning för dig. Ett av Sveriges förmodligen största utbud av kakel, klinkers och marmor för såväl inomhus-  som utomhusbruk finner du på Stonefactory.se. Utan några dyra extrakostnader för fysiska butiker kan Stonefactory erbjuda all deras sten och klinker till mycket attraktiva priser.

Stonefactory – Levererar sedan 2010

Företaget Stonefactory grundades 2010 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande återförsäljare av kakel, sten, klinker och dylikt över internet. Såväl grundarna som styrelsen har lång erfarenhet av fack- och e-handel, och många av de involverade i företaget har goda kontakter med leverantörer runt om i världen. Stonefactory strävar efter att bli störst inom sitt område och därför är det också av vikt att de levererar kvalitativa varor, därför är allt i deras sortiment noga utvalt av deras kunniga medarbetare. Företaget är partner till Villaägarnas Riksförbund och erbjuder lägsta prisgaranti på hela deras varukatalog.

stilrent marmorgolv från stonefactorys webbutik

Marmorgolvet Nero Marquina

Sten och kakel för inne och ute

Oavsett om du planerat att piffa upp ute eller inomhus har Stonefactory varorna du behöver. För utomhusgörat har de otaliga varianter av marksten, natursten och mursten. Tillbehör som vinkelslip, stenmjöl och belysning står självklart också till buds. Du som har ett badrum, kök eller kanske ett helt hus att fixa hittar ett rikt urval av kakel, klinker, skiffer, granit och mosaik att försköna valt utrymme med. På deras webbplats finner du utmärkta guider som går igenom de olika typerna av sten och kakel, och som även berättar grundläggande hur stenläggning går till. Varumärkena inkluderar bland annat CC Höganäs, Bricmate kakel, Flisby, Marmorfabriken och Våxtorps Betong. Produkterna omfattar:

 • Stengolv
 • Granit
 • Skiffer
 • Natursten
 • Väggtegel
 • Mursten
 • Mosaik
 • Glasblock

och mycket mer därtill.

Använd en rabattkod och du sparar pengar när du handlar på Stonefactory

 1. Hitta först en rabattkod med passande villkor att använda när du handlar från Stonefactory. Klicka på den som du vill använda.
 2. Nu omdirigeras du till webbutiken. Samtidigt görs rabattkoden synlig; innan du går vidare är det bra om du sparar koden.
 3. Handla på Stonefactory som vanligt. När du är nöjd går du till varukorgen – där hittar du ett fält med texten ”Rabattkod”. Fyll i din kod där.
 4. Nu är det bara att komplettera med resten av de efterfrågade uppgifterna för att slutföra beställningen. Gläds nu åt att du sparat pengar enkelt med en rabattkod.

skärmdump från utcheckningsfasen hos stonefactory

Inga omdömen finns tillgängliga
Skriv det första omdömet!

The site does not support this resolution on IE 8