En del till dig och en del till oss: När du använder en rabattkod på ditt köp kan det ge provision till oss.

Nordic Print Store rabattkoder och erbjudanden

Alla rabattkoder och erbjudanden för maj 2024.

Rabattkoder & erbjudanden uppdaterade och godkända.
Vår rekommendation Fri frakt på hela sortimentet hos Nordic Print Store
 • Ny kund: Ja
 • Existerande kunder: Ja
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
 • Slutar snart
 • Använd 35 gånger
 • Sista ändringen gjord den 2021-12-08 kl. 07:22 av Asger.
Posters från 99 kr hos Nordic Print Store
 • Ny kund: Ja
 • Existerande kunder: Ja
 • Lägsta ordervärde: 0 kr
 • Slutar snart
 • Använd 16 gånger
 • Sista ändringen gjord den 2021-12-08 kl. 07:22 av Asger.
Miljö- och designmedvetenhet

Hur långt har dina produkter transporterats innan de når ditt hem? NordicPrintStore trycker alla sina produkter i Sverige och använder digitaltryck för att minska miljöpåverkan och kunna kombinera design och miljökrav. Författat av Maria den 13 jan. 2020.

2.200.000+ användare sparar pengar med oss varje månad. 2.200.000+ användare sparar pengar med oss varje månad. 2.200.000+ användare sparar pengar med oss varje månad.
Registrera dig för Rabattkalas.se nyhetsbrev och få de bästa rabattkoderna direkt till din inkorg!
 • Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part
 • Avregistrering är alltid möjlig
 • Kostnadsfritt utan bindning
Rabattkalas.se Newsletter
Aktuella rabattkoder och erbjudanden hos Nordic Print Store
Tillgängliga rabattkoder 0
Tillgängliga erbjudanden 2
Maxrabatt --
Rabattkoder enbart för nya kunder 0
Rabattkoder för nya och befintliga kunder 0
Sist ändrat den
Värt att veta om Nordic Print Store

Konstnärliga fotografier, modetryck och naturbilder - den som är ute efter något stilrent och minimalistiskt att sätta på väggen kan med största sannolikhet hitta det hos Nordic Print Store. 

Använd dig utav en kampanjkod från Rabattkalas så sparar du pengar på din nya heminredning från Nordic Print Store. 

Uppdaterat av Eva den 6 jan. 2020.

Skandinavisk design till för att inspirera

Nordic Print Stores utbud är till för att inspirera. Motiven är noggrant utvalda för att kunna attrahera olika personer och smaker. Skandinavisk design uppblandat med härliga naturbilder från hela världen är ledmotivet hos butiken. Företaget letar ständigt nya stilar och trender för att hela tiden kunna hålla sortimentet färskt och uppdaterat. Personerna bakom butiken brinner för heminredning och vill gärna dela med sig av sitt intresse på enklaste möjliga sätt, därför delas affischerna in i kategorier på hemsidan. Det är även möjligt att skriva in sökord om man redan från början vet vad man letar efter. 

Inspiration till hemmet finner man hos Nordic Print Store.

Design, kvalitet och miljö hos Nordic Print Store

Stil och design är viktigt för Nordic Print Store, men utöver estetiken tycker företaget även att det är oerhört viktigt med miljöfrågor. För att värna om miljön har de valt att placera alla sina tryckerier i Sverige så att bilderna inte behöver fraktas långa vägar. På så sätt är det även enklare att kontrollera att alla krav följs som kan leda till en lite bättre miljö. Låga priser, höga miljökrav och snygg design är alltså det som ligger Nordic Print Store varmt om hjärtat. 

Naturmotiv, texter och mode

Minimalism och konst är två ledord som ramar in de flesta produkter i Nordic Print Stores utbud. Modefotografier näst intill gjorda för att pryda en walk in closets väggar, konstnärliga svartvita illustrationer, pompösa naturbilder och poetiska citat som får de flesta att stanna upp och tänka efter en extra sekund - allt detta hittar man bland sortimentet. Det går också att finna avskalade och stilfulla målningar av stjärntecken, köksposters, botaniska växtmotiv och tavlor för barnrummet. På hemsidan har man även möjlighet att välja mellan flera olika storlekar på affischerna, och vill man ha en ram till sitt nya konstverk finns även detta att köpa i butiken. 

aloe Vera-motiv hos Nordic Print Store.

Nyhetsbrev för postersälskare

Det går att få nyhetsbrev direkt skickade till sig från Nordic Print Store utan att någon extra kostnad tillkommer. Det man behöver göra för att få dessa är att skriva in sin e-post adress i fältet längst ner på nordicprintstore.se och därefter bekräfta prenumerationen genom att trycka på den lilla symbolen som föreställer ett kuvert. 

Sociala Nordic Print Store

Nordic Print Store finns på flera sociala medier. Man hittar dem på Pinterest, Facebook och Instagram. På Pinterest kan man följa deras olika tavlor och på så sätt hämta inspiration till hemmet eller arbetet. 

Skapa en fotovägg med hjälp av Nordic Print Store.

Betalning av posters och planscher

Klarna används av Nordic Print Store och har man en fråga gällande en faktura eller betalning är det i första hand de man ska vända sig till. De metoder man kan använda sig av vid betalning är därmed kortbetalning, direktbetalning med BankID, faktura eller delbetalning. VISA, MasterCard och Amex är kreditkort som går att betala med. 

Paket levereras med spårning

När man har beställt posters hos nordicprintstore bör man hålla utkik i brevlådan efter 1-5 arbetsdagar. Det är just så många dagar det tar för ens paket att komma fram. PostNord och DHL är logistikföretagen som tar hand om leveransen. Paketen skickas ut under vardagar och det går att följa alla beställningar på deras resa via en spårningslänk som skickas till den mejladress som man uppger vid beställningstillfället. Alla försändelser är gratis att få skickade till sig hos NordicPrintStore. 

Retur av varor från Nordic Print Store

Ångerrätten hos NordicPrintStore kan man utnyttja i 14 dagar från att man tagit emot sin vara. Med ångerrätten har man möjlighet att kontrollera det man har köpt för att sedan bestämma sig för om man vill behålla produkten eller inte. Vill man återsända den går detta bra med förutsättning att varan är i nytt skick utan skador. Returkostnader betalas av kunden själv och man bör ta kontakt med kundtjänst innan man skickar tillbaka något för att få returen godkänd. Läs mer om kundtjänst här nedan. 

Kontakt via Facebook eller mejl

Skulle man vilja ställa en fråga om print kan man enkelt kontakta gänget bakom Nordic Print Store på deras mejl. Adressen är info@nordicprintstore.se. Svar kan man räkna med inom 24 timmar, men oftast går det snabbare än så. Det går även att kontakta butiken genom att skriva på Facebook eller Instagram

Kampanjkoder i butiken 

 1. För att få rabatt i Nordic Print Stores webbutik behöver du leta upp en aktiv rabattkod som gäller i butiken. Detta är inte särskild svårt, bara kolla igenom denna sida lite längre upp och tryck på den kod som du vill använda i shoppen. 
 2. Kopiera rabattkoden som nu görs synlig och ta dig vidare till nordicprintstore.se. 
 3. Välj och vraka bland tryck, posters, ramar och affischer. Är du nöjd med vad du lagt i varukorgen? Gå då till kassan. Denna finner du längst upp i högra hörnet. 
 4. I kassan visas de produkter du lagt där samt fraktsätt och betalningsmetod. Till höger, precis över ordersumman finns texten “Kampanjkod/Presentkort”. Tryck där så får du upp ett fält där du kan fylla i din rabattkod. Gör detta och klicka därefter på “Använd kampanjkod”. 
 5. Nu är rabatten avdragen och du kan slutföra köpet. Vad enkelt det kan vara att spara! 

Kampanjkoder och presentkort anges i den inringande rutan hos Nordic Print Store.

Vanliga frågor om Nordic Print Store

Just nu kan du spara pengar med följande Nordic Print Store rabattkoder och erbjudanden online:

Just nu har vi 0 Rabattkoder & 2 Erbjudanden att använda för att spara pengar hos nordicprintstore.se i maj. Alla rabattkoder och erbjudanden har testats och vertifierats av våra medarbetare.

Du kan kontakta kundtjänst hos Nordic Print Store via e-post info@nordicprintstore.se.

Nordic Print Store adress är:
Nordic Print Store AB
90642 Umeå
Sverige

Hos Nordic Print Store betalar man enkelt med Faktura, Direktöverföring, Delbetalning, VISA, American Express och MasterCard.

Nordic Print Store skickar sina beställningar med PostNord och DHL.

Ja, Nordic Print Store finns på Facebook, Instagram och Pinterest.
Om Eva Cecchinato
Eva Cecchinato

För Eva stod det tidigt klart att hon skulle hitta sitt kall inom marknadsföring. Efter att hon tagit sin kandidatexamen i kommunikationsvetenskap vid universitetet i Padua tog hon sedan 2012 en masterexamen i Marketing-Management vid Bocconi universitetet i Milano. Genom flerfaldig utlandserfarenhet...

Hur betygsätter du vårt erbjudande?